čtu nejen tady nevalné recenze na VŠEM, které mi ovšem přijdou velmi jednostranné. Celkově mám dojem, že to psali teenageři čerstvě po střední škole, kde byli zvyklí, že z nich každý sednul na zadek a vodil je za ručičky až k maturitě. To ovšem na vysoké škole, obzvlášť na této škole nefunguje.
Zaprvé je dobré přečíst, pochopit a poznamenat si podmínky smlouvy, než ji podepíšu a něčemu se píšu. Pak se ničemu nemůžete divit. Tohle ke kámen úrazu studentů. Jinak ty stejné podmínky visí na stránce školy.
Zadruhé výše uvedené podmínky zcela závisí na druhu školné a formě studia. Pokud studuji za nejlevnější částku (tudíž dotované), očekává se, že toho udělám víc, zapojím se víc a budu víc aktivní než spolužák, který zaplatil třikrát než já. Stejně jako když jsem prezenční student, nemůžu se srovnávat s někým, kdo studuje distančně nebo kombinovaně. Tohle mnoho lidí nechápe, zaplatí si nejlevnější KLASIK nebo STANDARD a pak zde i jinde špíní jméno školy, jak je to nefér. Holt jste si měli vybrat vyšší úroveň (premium či exclusive).
Pak je tu další vlna diskutujících - nestudentů na VŠEM, ale samozřejmě znají tu školu nejvíc😃 i víc než studijní oddělení. Bez komentáře.
Doporučuji si vážně projet smlouvu, stránku školy, studijní plán a stokrát se ptát, než nastoupím.
Email: zolboochseznamcz