Jsem studentka na této škole a studium, zde jsem zvolila hlavně z důvodu velké svobody, co se týká
plnění podmínek. Škola nabízí prezenční studium, dálkové nebo kombinované I a II. Já osobně jsem
volila kombinované II vzhledem k tomu, že přes týden pracuji na HPP. Do školy docházím každých 14
dní a výuky máme buď online, nebo prezenčně ve škole. Škola má pro mě velkou výhodu v tom, že na
zkoušky mohu docházet, jak se mi to hodí a kdy zrovna chci a nemusím si brát v práci volno.
Na škole si můžete volit ze 4 cenových úrovní. Já osobně jsem volila tu nejnižší, a to cenovou úroveň
klasik (20 000,- ročně) a musím vyvrátit šířící se fámy o tom, že není reálné studium pod touto
cenovou úrovní dokončit. V rámci této cenové úroveň musíte sice plnit vše, řádně a včas, ale nevím,
co jiného by studenti chtěli na vysoké škole jinak dělat. Právě dokončuji 2. ročník a nemohu škole nic
vytknout. Se studiem jsem velice spokojená, přednášky jsou zajímavé, kantoři také, do toho se na
škole pořádají různé zajímavé přednášky od odborníků z praxe, studenti pořádají společenské akce
pro své spolužáky nebo studenti dále pomáhají různým dobročinným spolkům. Na škole celkově
panuje příjemná atmosféra a klid, vybavení školy a celkový vzhled je také moc pěkný. Máme zde
kavárnu, jídelnu, knihovnu nebo také campus.
Vysokou školu ekonomie a managementu bych doporučila VŠEM, kteří chtějí školu opravdu
vystudovat a něco si z ní také odnést.
Email: kikamatejseznamcz