Zdravím,
chtěl bych studovat na VŠEM a co jsem se díval a četl názory, tak to chápu tak, že se tam to studium docela často mění (podmínky vč. školného) a rád bych se zeptal jestli tu je nějaký současný student který by byl schopný shrnout plusy a mínusy prezenčního a kombinovaného studia.
Také jsem četl o bonusových 20 bodech ke zkoušce pokud má student 100% docházku, platí to i pro kombinované studenty?
A také jsem jasně nepochopil udělení profesního titulu pro absolventy: "Absolventi bakalářského (Bc.) a navazujícího magisterského (Ing.) studijního programu na VŠEM v prezenční nebo kombinované formě studia (P/K), mají po splnění podmínek (Nařízení rektora VŠEM) nárok na udělení profesního titulu Master of Business Administration (MBA)."
Není mi jasné jestli je to podmíněno studiem bc. A ZÁROVEŇ ing. studia, nebo pokud již Bc. mám z jiné školy a tady budu studovat pouze Ing. - získám i tak tento profesní titul? Nejsem si jistý jaká bude situace a jestli by MBA z pohledu zaměstnavatele, ač je to neakademický titul, mělo váhu, ale asi lepší mít než nemít. Přihlášku ještě nemám vyplněnou takže k tomu nařízení jsem se nedostal (interní dokument).
Díky za odpovědi.
Prezenční nebo kombinované studium na VŠEM a MBA pro absolventy?
04.06.2015 11:49:35, Michal, zhlédnuto: 676x, reakcí celkem: 2Reagovat na příspěvek
-
(04.06.2015 14:25:35, Inkvizitor) Počítej s tím, že potenciální zaměstnavatel se ti za směšně MBA vysměje víc, než kdybys měl jen směšná jako-Ing. reagovat zde
Web: https://www.youtube.com/watch?v=xg4AHoBJgvY -
(30.04.2017 15:59:14, David) VŠEM je fajn a můžu ti ho doporučit. Když se koukneš na Linkedin na absolventy, tak ti pracují na vysokých pozicích a leckdy mají i titul MBA od VŠEM. reagovat zde
Email: daviddavidcz
Podobné příspěvky:
- UTB(marketingová komunikace)kombinovaně/prezenčně? - Informace o studiu
- Kombinované studium - Ostatní
- Psychologie - kombinovaně - Přijímačky, přípravné kurzy
- maximální déka studia - prezenční a kombinované - Ostatní
- Máte zkušenosti s VŠEM či BIVŠ?Prosím písněte sem. - Ostatní
- Studium VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
- Zkušenosti na VŠEM- ANEB PROČ JSEM SI VYBRALA TUHLE ŠKOLU - Ostatní
- Dotaz ohledně bydlení - pro studenty VŠEM - Ostatní
- VŠEM nebo VŠFS? - Výběr vysoké školy
- VŠEM prezenční studium Bc. a Ing. - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 16.01.2025 22:31:53.