Ahoj ráda bych zde přidala svou zkušenost s VŠEM. Tuto školu studuji již druhým rokem a jsem maximálně spokojená. Zvolila jsem si nejnižší cenovou úroveň (klasik) takže pokud se někdo rozhoduje, že by tuto školu studoval a zvolil i tuto úroveň, tak čtěte dál První ročník jsem díky covidu studovala online, škola to zvládla naprosto bravurně, přednášky byly pestré, zábavné, vyučovali je odborníci, kteří ví o čem mluví a naučí vás vše podstatné. A tak tomu bylo i tento rok, když jsem do školy už docházela osobně. Škola organizuje spoustu přednášek se zajímavými lidmi a známými osobnostmi. Z těchto přednášek pak lze napsat písemný výstup (esej, aplikační studii), a jelikož ty přednášky byly samy o sobě velice zajímavé, tak ty písemné práce se pak psaly samy

. Jakožto klasik je třeba splnit několik bodíků za studentské aktivity, což jak jsem se tu v několika příspěvcích dočetla celkem odrazuje některé potenciální zájemce. A je to škoda, protože to není nic složitého

, škola během roku rozšířila spoustu možností, jak nasbírat body a i student může samozřejmě přijít se svým nápadem. Já jsem kreativní typ a baví mě dělat různé animace a gify, takže jsem jich pro školu pár vytvořila. Co se týče zkoušek, tak na ty se přihlašujete sami, až když se opravdu cítíte připraveni a dobře naučeni, což mi přijde naprosto skvělé. VŠEM není časově náročná a při studiu zvládám pracovat i dělat praxi do školy. Příští rok mě čeká poslední ročník a věřím, že vše budě skvělé, jak doposud. Určitě bych neměnila a doufám, že tato škola zaujme i další potenciální zájemce