Školu všem jsem si vybrala na základě toho, že nabízí obor management a zaměření na lidské zdroje. Aktuálně tu studuji půl roku na školné KLASIK.
A jak to na škole funguje z mého pohledu?
Co se týče výuky, tak musím ohodnotit kladně. Přednášející jsou přímo z oboru a neučí nás zastaralé informace. Výuka probíhá většinou 2-3 dny v týdnu v moderním prostředí školy a jako výhodu vidím, že vše se nachází v jedné budově a nemusíte mezi přednáškami přejíždět na jiné katedry. Jako další výhodu vidím občasné online přednášky (v každém předmětu máme cca 1-2 přednášky online).
V každém ročníku si volíme praktické aplikace, ze kterých si vybere každý. Je třeba se včas přihlásit, protože ty nejzajímavější jsou téměr hned pryč, ale i přesto, že aktuálně dělám praktickou aplikaci, na kterou jsem se podle popisu bála, tak mě velmi baví a jsem ráda, že jsem zvolila něco jiného a mohla se naučit něco nového.
Písemné práce mi tu dávají trošku zabrat, co se týče formální stránky, ale na webu VŠEM se vyskytují návody, šablony a vzorové písemné práce, které mi velmi pomáhají, takže se to zvládnout dát.
Škola dále nabízí moderní ubytování hned vedle školy, možnost využívat jídelnu, stipendium, přednášky od známých osobností nebo osobností z praxe, možnost zvolit si školné, dle svých preferencí, zkouškové období po celý rok, elektronické učebnice.
Moje rada na závěr: určitě si hlídejte své studijní povinnosti a plňte je včas (na zkoušky ideálně po skončení předmětu, psát písemné práce, co nejdříve, plnit studentské aktivity, správně registrovat docházku) – hlavně studenti KLASIK (vše máte na webu VŠEM detailně popsáno, co je třeba do kdy mít hotové) a určitě si před nástupem rozmyslete, zda opravdu tady chcete studovat, protože v případě ukončení studia se doplácí docela vysoká částka, nicméně pokud umíte číst dokumenty, které následně podepisujete, tak Vás toto nezaskočí Nicméně pokud Vás tento obor láká a nemáte ani předchozí SŠ ekonomického směru jako já, tak musím říct, že studium se zvládat dá, protože každý předmět se probírá od základů a zkoušky z mého pohledu složité nejsou.
Pokud nemáte problém dodržovat studijní povinnosti, tak formu KLASIK zvládnete bez problému a za sebe musím říct, že jsem ráda, že jsem si tuto školu vybrala a nejspíš tu navážu i magisterské studium.
S.P.
Email: ovecka1523seznamcz
Studium na VŠEM
16.02.2022 12:27:24, Nabídka, Sabina, zhlédnuto: 308x, reakcí celkem: 1Reagovat na příspěvek
-
(16.02.2022 16:01:37, x) Tohle je vyloženě trapné. Jak velkou slevu na školném máš za takový blábol? reagovat zde
Podobné příspěvky:
- VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
- Hodnocení VŠEM - Výběr vysoké školy
- VŠEM recenze - Informace o studiu
- Upřímná recenze na VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
- VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
- Zkušenosti na VŠEM- ANEB PROČ JSEM SI VYBRALA TUHLE ŠKOLU - Ostatní
- Druhým rokem na VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
- První rok studia na VŠEM - Ostatní
- Druhým rokem na VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
- Hodnocení VŠEM - Výběr vysoké školy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 13.01.2025 06:15:04.