Ahojky lidičky, mám prosbu, nevím jakou vysokou vybrat, mám už rodinu, ale i tak by jsem si chtěla dodělat vysokou, baví mě projekty a matematika.Tak co myslíte????
Email: jirinaposepnaseznamcz
Jakou vysokou vybrat???

-
(25.02.2015 09:44:53, Inkvizitor) A že jsem tak zvědav, co znamená "baví mě projekty"? Projektem může být prakticky cokoliv od plánu a realizace stavby kadibudky na Kozím plácku za sokolovnou až po plán a realizaci integrace homosexuálních muslimských leváků do komunity šišlajících skinheadů. Návrhy by se nejspíše odvíjely od toho, jakým projektům dáváte přednost. Další otázkou je, zda jde o studium prezenční (denní), nebo zda se pídíte po možnostech studia při práci. reagovat zde
Web: https://www.youtube.com/watch?v=NUMkcBctE7c -
(25.02.2015 10:27:30, Jirka) Záleží v jakém městě. Pokud v Brně, tak doporučuji AKADEMII STING. Byla vyhodnocena jako nejlepší soukromá škola v ČR. Nabízí bakalářské i magisterské studium v prezenční i kombinované formě.
http://www.sting.cz/ reagovat zde
Email: juraurbanekgmailcom-
(25.02.2015 15:41:00, Inkvizitor) Nejlepší soukromá vysoká škola v ČR je něco jako premiant zvláštní školy... reagovat zde
Web: https://www.youtube.com/watch?v=xg4AHoBJgvY -
(25.02.2015 19:16:32, zka) Trapná reklama na trapnou VŠ STING, umístěná u několika příspěvků ve zhruba stejné době. Chudáci jsou asi před krachem reagovat zde
-
Podobné příspěvky:
- Nevím na jakou vysokou, pomoc ! - Výběr vysoké školy
- Nevím na jakou vysokou, co dělat? - Výběr vysoké školy
- Prosííím o rady, kam na vysokou (>>něco se sportem,zdravou vyživou) - Výběr vysoké školy
- Testy na vysokou školu ekonomickou - Přijímačky, přípravné kurzy
- Nevím, kam na vysokou. :-( - Výběr vysoké školy
- na jakou vysokou? - Ostatní
- Co studovat, jakou vybrat VŠ? + Jazyky - Výběr vysoké školy
- Poraďte prosím kam na vysokou - Výběr vysoké školy
- Jakou vysokou školu? - Výběr vysoké školy
- Nevím jakou vysokou školu studovat - Výběr vysoké školy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 13.03.2025 14:16:20.