AHOJKY,CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT, JESTLI NĚKDO Z VÁS NEMÁ ZADÁNÍ NEBO NĚJAKÉ UKÁZKY TSP DO OLOMOUCE NA PEDAGOGICKOU FAKULTU. sTACIL BY TREBA JEN ODKATZ NA NEJAKY SERVER,BYLA BYCH VÁM MOC VDĚČNÁ.
Email: S.Studnickovaseznamcz, ICQ: 308998451
TSP Olomouc
31.01.2009 11:43:33, Simona, zhlédnuto: 6443x, reakcí celkem: 4Reagovat na příspěvek
-
(31.01.2009 12:42:46, Tracy) Ahoj, ukázky TSP najdeš přímo na upol.cz, když dáš pedagogickou fakultu, přijímací řízení, a tam je potom ke stažení statistika přijímaček za loňský rok, tak tam jsou nějaké ukázky na jaký obor se chceš hlásit? taky chci na pajdák do Olomouce reagovat zde
-
(03.02.2009 16:32:01, Simona) Pedagogika- sociální práce. Tak uvidíme,snad tam něco anjdu, děkuji reagovat zde
-
-
(27.02.2011 16:38:10, Katka) Ahojky, chtěla jsem tě poprosit, nemáš ještě někde ty předešlé testy k přijmačkám? Na stránkách je jen test z minulého roku a já bych uvítala i ty předešlé Pokud něco najdeš, prosím pošly to na mail zipkaseznamcz moc děkuji reagovat zde
Email: zipkaseznamcz -
(28.02.2012 20:08:28, Viola) Ahojky, taky se hlasím na PF-socialni prace, byla bych vděčná za jakékoli materiály/testy, můj email viola.balazovaseznamcz, moc moc děkuji a přeji hodně štěstí třeba se tam potkáme
reagovat zde
Telefon: 739417004, Email: viola.balazovaseznamcz
Podobné příspěvky:
- Studium medicíny - Brno nebo Olomouc? - Výběr vysoké školy
- TSP UP Olomouc - Ostatní
- UP Olomouc - Přijímačky, přípravné kurzy
- práva olomouc - Informace o studiu
- PF Olomouc - Ubytování a stravování
- UPOL OLOMOUC PEDAK - Ostatní
- Studium - 1.stupeň zš - Praha, Hradec, Brno či Olomouc? - Výběr vysoké školy
- privát- Olomouc - Ubytování a stravování
- nultý ročník- olomouc - Přijímačky, přípravné kurzy
- katedra zurnalistiky UP Olomouc - Informace o studiu
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 18.09.2024 19:37:08.