Ahojky, chtěla bych se zeptat jestli nemá někdo zkušenost s přijímačkama na práva na UP Olomouc. Jak vypadají testy?
UP Olomouc
14.05.2006 22:26:15, Romíšek, zhlédnuto: 351x, reakcí celkem: 7Reagovat na příspěvek
-
(15.05.2006 08:48:43, andy) Taky se tam hlásíš? Já taky . Testy jsou podobné všem ostatním, vzor najdeš na www.upol.cz. Bohužel je tam navíc test z jazyka.Máš to taky 13.6? reagovat zde
-
-
(02.06.2006 15:24:16, Lucy) ahojky, mám dotaz, jaké známky je třeba mít aby se dalo reálně počítat s tím, že spolu s dobrým testem to "vyjde"? Hlavně neříkejte že samé reagovat zde
-
-
(04.06.2006 00:30:27, Ella) Jak se mám připravit, abych zvládla tyto přijímačky na práva? Co bych měla znát z angličtiny, dějepisu? Poraďte prosím reagovat zde
-
(04.06.2006 12:05:50, Pavel) Podívej se na jejich stránky www.upol.cz, ve zprávě o přijímacím řízení jsou 2 varianty testů. To by ti mohlo pomoci. reagovat zde
-
(04.06.2006 13:54:47, Lucy)
Takže průměr zhruba do 1.3 není tak hrozné ju? A nevíte někdo na co je třeba se speciálně podívat na přijímačky? Na www.upol.cz už jsem se dívala. Je k něčemu taky ten přípravný kurz vždycky o víkendu který fakulta pořádá? Dííky reagovat zde
Podobné příspěvky:
- TSP Olomouc - Univerzita Palackého v Olomouci
- práva olomouc - Informace o studiu
- Práva Olomouc - Ostatní
- nultý ročník- olomouc - Přijímačky, přípravné kurzy
- Celožiotní vzdělávání Olomouc LF - všeobecné lékařství - Univerzita Palackého v Olomouci
- Právo UP Olomouc - Ostatní
- Radiologický asistent Olomouc, Ostrava, Pardubice? - Informace o studiu
- Studium - 1.stupeň zš - Praha, Hradec, Brno či Olomouc? - Výběr vysoké školy
- REKREOLOGIE UP OLOMOUC- DOTAZ - Ostatní
- Olomouc - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.10.2024 21:03:34.