Ahojte lidičky, hledám někoho, kdo loni dělal TSP na Univerzitu Palackého v Olomouci, nejlépe na pedagogickou fakultu. Letos se tam chci hlásit a nevím, co od toho očekávat... Vítám jakýkoliv názor
TSP UP Olomouc
06.01.2009 10:53:29, Stejsi, zhlédnuto: 2211x, reakcí celkem: 13Reagovat na příspěvek
-
-
(07.01.2009 16:38:05, Stejsi) Ahojky, a z jakého předmětu tam nejvíce převládaly otázky? bylo to na a,b,c nebo na více možností? reagovat zde
-
(08.01.2009 19:55:55, Janula) Tak na úvod je psychologická část, pak bylo pár otázek z dějepisu, češtiny a literatury (ale to bylo opravdu to nejjednodušší) a převládalo, alespoň podle mého názoru zsv. Pokud budeš maturovat zsv + dějepis, tak budeš bez problémuPřijímačky jsou až po maturitách, takže je čas i na nějakou přípravuA na co se chceš hlásit?Jestli se můžu zeptat reagovat zde
-
(08.01.2009 20:37:22, Stejsi) No já už právě mám maturitu za sebou, dějepis a zsv jsem vůbec na střední neměla, tak se budu muset připravit. Literatura mě bavila A z toho dějepisu, bylo tam toho hodně? Chtěla bych na Učitelství pro MŠ, a mám i přihlášku na specku předškolního věku reagovat zde
-
(08.01.2009 21:29:26, Janula) Asi plus, minus pět otázek, ale dá se to tipnout vzhledem k tomu, že je pouze jedna správná odpověď reagovat zde
-
(08.01.2009 21:40:23, Stejsi) Tak to jde... tak radši se zaměřím na zsv, jak tak čtu a body se ti neubírají za špatnou odpověď? Jaký obor studuješ ty? reagovat zde
-
(09.01.2009 09:09:49, Janula) Já studuji učitelství pro 1. stupeň. Body se neubírali, ale měli v tom hodně zmatek u příjimaček reagovat zde
-
(09.01.2009 09:37:48, Stejsi) Aha, no jsem na to zvědavá dělám přijímačky na více škol a v Olomouci je má naposledy, posílali pak to rozhodnutí brzy? a jak se ti tam líbí? reagovat zde
-
(09.01.2009 12:18:00, Janula) Já už si to šla enom zkusit byla jsem přijatá na jinou školu, kam jsem chtěla. Nějak do 2-3 týdnů to bylo na internetu, alespoň se mě zdá. Zatím líbí, ale třeba hudebka se tam nelíbí vůbec reagovat zde
-
(09.01.2009 12:45:36, Stejsi) aha, takhle... no já bych se právě ráda dostala do toho Olomouce, a předpokládaný počet přijatých je jen 20... hudebku taky nesnáším reagovat zde
-
-
-
Podobné příspěvky:
- Olomouc x Brno - Výběr vysoké školy
- Ubatování Olomouc - Ubytování a stravování
- Studium medicíny - Brno nebo Olomouc? - Výběr vysoké školy
- TSP Olomouc - Univerzita Palackého v Olomouci
- Olomouc - Ubytování a stravování
- ubytovani Olomouc - Ubytování a stravování
- ubytování pro studenty - Olomouc - Ubytování a stravování
- Kombinované studium Brno nebo Olomouc - Ostatní
- Hledá se spolubydlící Olomouc!!!!!Spěchá! - Ubytování a stravování
- Olomouc - privát - Ubytování a stravování
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.10.2024 21:03:34.