Studuju na gymplu, zatím jsem měla pokaždé vyznamenání. Docela mě baví fyzika a některé partie matiky (mám semináře z těchto předmětů). Jdou mi ale obstojně i jazyky a ostatní předměty (zemák, děják atp.). Nejsem prostě příliš vyrhaněná, ale víc mě to táhne k přítodovědným (technickým) předmětům než k těm humanitním. Proto přemýšlím, že bych si dala přihlášku na ČVUT FEL-na program EEM (=elektrotechnika,ekonomika a management). Vím, že je to těžká škola, ale poptávka na trhu práce po absolventech této školy je velká. Chtěla bych tam studovat a jít ve stopách svých rodičů, ale bojím se. Ani ne tolik matematiky (na které tam prej hodně lidí vyletí), ale spíš informatiky. Nejsem žádnej geek, nemám vůbec zkušenosti s programováním. Ví někdo jak to tam konkrétně na EEM je s tím programováním? Kolik ho je, jak je to náročné, vysvětluje se to od začátku (nebo se počítá s tím, už něco umím)? Jak probíhají zkoušky z takovýchto předmětů? Píší se na cvičeních testy, nebo se jen po určité době odevzdá seminární práce (nebo něco taového)?
Děkuji za odpovědi.
Email: misanek.kralicekseznamcz