Ahoj, už pár týdnů mi vrtá hlavou otázka, pro kterou z těchto 2 VŠ se rozhodnout prvním kandidátem je VUT FSI obor strojní inženýrství (→ magisterské navazující studium: letecký provoz/ stavba letadel) a druhým je ČVUT FD letecká doprava. Jsem žákem 4. ročníku na průmyslovce a studuji obor technické lyceum se zaměřením na strojírenství, už od druháku jsem byl přesvědčený, že půjdu na VUT, jenže teďka ve čtvrťáku jsem si uvědomil, že vlastně nevím jestli by mě ještě to strojírenství tolik bavilo (jasně nemůžu soudit podle jednoho ročníku, kde máme zase jiné předměty z této oblasti než v těch předešlých

no a taky mi to strojírenství už tak nejde a příjde mi že do tohoto předmětu až zas tolik nevidím

),ale zase na druhou stranu je po strojních inženýrech v současnosti velká poptávka, takže to má své + i -. No a jak jsem v poslední době přemýšlel, tak mě nenapadlo, jestli není nějaké odvětví strojírenství, které by mě bavilo víc a jelikož jsem byl už dvoje prázdniny na brigádě na letišti, tak jsem se našel, že na ČVUT je obor letecká doprava s budoucí možností navázání studia v magisterském oboru řízení letové provozu. Moje studijní výsledky patří k těm lepším, třetí ročník jsem prošel celý s vyznamenáním. Takže bych chtěl poprosit, zda někdo nemáte nějaké zkušenosti s těmito obory a jaký je váš názor a celkové uplatnění i po vystudování ať už základního bakalářského programu nebo i magisterského.

Email:
izitaoogmailcom