Ahoj,
studuji voš -sociálně právní činnost a uvažuji o dodělání Bc.na této škole dálkovou formou.
Na stránkách školy píší že uznávají předměty z voš a proto jde udělat Bc. jen za 1,5roku.
Máte s touto školou někdo zkušenosti? Studujete někdo na této škole? Dá se zvládnout Bc. za 1,5 roku? Jak je to s náročností na této škole?
Děkuji za odpovědi Markéta
Email: marketa.rygcentrumcz
Rašínova univerzita Brno

-
(16.01.2013 22:34:14, Inkvizitor) Škola, která lákala na slogan "Inženýrem jen se středoškolskou matematikou", je všechno možné jen ne studijně náročná. I lehce podprůměrný jedinec něco takového zvládne i s prstem v nose - ovšem tomu pak odpovídá výsledkná hodnota takového "vzdělání". Pouze prázdná formalita, soudné personalisty diplom z takového ústavu spíše než co jiného odradí. reagovat zde
-
(26.05.2013 16:25:03, anděl) tato škola je poměrně náročná a co se týče matematiky, tak v tomto oboru není vysokoškolská matematika zapotřebí. Insolvence a krizový management - kladou důraz na právní obory, účetnictví, finanční řízení podniku, management..rozhodně bych tuto školu neshazoval, nemá totiž v našem státě, co se týče OBORU, konkurenci... reagovat zde
-
(26.05.2013 16:31:09, Kateřina) Konkurenci nemá jen pro lidi s malým přehledem, kteří se absolutně neorientují ve školství. reagovat zde
-
-
-
(26.05.2013 16:43:36, darina) Když máš možnost "zkráceného" studia, po absolvování vošky, což je zákonné a běžné, tak do toho rozhodně jdi. Ne všechny zajímá, jakou máš vysokou školu. Já mám státní školu a nikdo se mě neptal, kde jsem vystudovala,takže mě lidi taky házeli do stejného pytle s těma ze soukromé školy, než se to vysvětlilo. Toť praxe... reagovat zde
-
(26.05.2013 16:56:12, Petunie) Zkrácené studium po voš nabízí i UJAK. To je výhoda soukromých škol, které nabízejí dodělání bc. z voš za jeden rok, na veřejné tato možnost není a musela bych studovat 3 roky!! Ale myslím si, že lepší je mít veřejnou, protože rašínka nabízí ekonomický obory, který ted nabízí čím dál více soukromejch škol a jak bude čím dál víc lidí v oboru, tak si personalisti začnou vybírat lidi z lepších škol, to je moje zkušenost. reagovat zde
-
(26.05.2013 17:40:27, Inkvizitor) Jen bych doplnil jednu drobnost - personalisté si už vybírají. A abych nevypadal jako vysazený na soukromé vysoké školy, o moc lepší šance nejsou, tedy na úrovni lepších zaměstnání, ani z regionálních ekonomických fakult. reagovat zde
-
Podobné příspěvky:
- Univerzita obrany - Studentské výhody
- Metropolitní univerzita - Metropolitní Univerzita Praha, o.p.s.
- Uninova Brno - Informace o studiu
- Metropolitni univerzita - Informace o studiu
- Rašínova vysoká škola - Ostatní
- Metropolitní univerzita Praha - Ostatní
- VŠCHT Praha x VFU Brno - Výběr vysoké školy
- Metropolitní Univerzita Praha - Náročnost, kolektiv atp - Metropolitní Univerzita Praha, o.p.s.
- Farmacie Brno x Hradec, Genetika - Výběr vysoké školy
- Vysoká škola hotelová - Brno - Vysoká škola cestovního ruchu, hotelnictví a lázeňství, s.r.o.
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 07.12.2023 12:00:56.