Chystám se studovat na Rašínově vysoké škole a zajímalo by mě, jak jsou zde obtížné zkoušky. Děkuji za odpověď.
Rašínova vysoká škola
28.09.2009 18:32:22, Tereza, zhlédnuto: 481x, reakcí celkem: 6Reagovat na příspěvek
-
(02.01.2011 23:14:40, Vendelína) Ahoj Terezo,
zkoušky na této škole nejsou obtížné - stačí přijít a máš to v kapse. Chodit do školy taky není potřeba, to se na Rašínce nemusí. Stačí dojít na tu zkoušku vždycky. VELMI VELMI DŮLEŽITÉ je ovšem včas platit a také přežít komunikaci s mizerným vedením školy a tragickým studijním oddělením. Osobně studium na této škole velmi nedoporučuji. Vendelína reagovat zde-
(26.05.2013 16:20:44, Renata) tak tento prispevek napsal nekdo, kdo na teto skole vubec nestudoval. Jinak by takovou ***ost nemohl napsat. Ja jsem ji absolvovala a mohu rici, ze dochazka do skoly je velmi prisne kontrolovana a prednasky a cviceni jsou povinne. Nemohu porovnat obtiznost zkousek s jinymi VS, ale nektere se mi jevily dosti narocne a mela jsem co delat, abych je udelala. Rozhodne jsem si ze studia na teto skole hodne odnesla do sveho povolani. Kvalita vyuky byla velmi dobra. reagovat zde
-
(26.05.2013 16:33:44, miloš) Tobě se jevily náročné? Jsi úplně vygumovaná,když jsi neuměla zablekovat u zkoušky dávačky...ou ty chudinko se slepičím mozečkem... reagovat zde
-
-
-
(26.05.2013 16:38:04, Ondra) Musím potvrdit slova Vendelíny. Za 46 tisíc si většina z nás koupila opravdu bezkonkurenční, možná až lehce hanebný klientský přístup. Na škole jsem byl rok, pak díky bohu prozřel a přihlásil se na MU-ESF. Tuhle školu by měli přejmenovat na učiliště, opravdu nepřeháním, je to horší, než si jen můžete myslet. reagovat zde
-
(26.05.2013 17:38:43, Inkvizitor) Není náhodou RVŠ tím ústavem, který lákal na slogan "inženýrem jen se středoškolskou matematikou"? reagovat zde
-
(26.05.2013 17:46:57, Ondra) Ano, bohužel je to on. Ale většina mých kdysi přísedících by nezvládla ani matematiku středoškolskou, hned holčina vedle mě z ní na obchodce údajně několikrát propadla. Ale nevím, jestli dokončila, školu jsem opustil velmi záhe. reagovat zde
-
-
Podobné příspěvky:
- Vysoká škola Akcent College - Výběr vysoké školy
- vysoká škola nebo vyšší záchranářská - Informace o studiu
- Panevropská Vysoká Škola - obor Právo - Panevropská vysoká škola
- Je vysoká škola k ničemu? - Který obor? - Ostatní
- Moravská vysoká škola Olomouc - Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s.
- Vysoká škola veřejné správy a mezinárodních vztahů - Ostatní
- Vysoká škola Karlovy Vary - soukr. - Ostatní
- VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu - interní info - Ostatní
- Rašínova univerzita Brno - Výběr vysoké školy
- Vysoká škola - technický směr výběr - Výběr vysoké školy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 09.09.2024 17:01:29.