Achoj lidičky, chtěla jsem se zeptat někoho zasvěcenýho, kdo studuje Policejní akademii. Dostala jsem se na Veřejnou správu a chtěla jsem se zeptat, jak je to s tělocvikem. Vím, že jsou tam fyzické testy. Chtěla jsem se zeptat, jestli se dělají v zimním nebo v letním semestru? A jsou součástí TVS nebo se dělají nějak zvlášť? Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, jestli se na ty testy nějak připravuje v těch hodinách nebo jestli je to hned na začátku, bez přípravy.díky moc za odpovědi..Tereza
Fyzické testy na PAČR
28.08.2006 21:57:47, Tereza, zhlédnuto: 1215x, reakcí celkem: 8Reagovat na příspěvek
-
-
(31.08.2007 14:35:12, smajlík) Ahojky Terez, teď si mě celkem vyděsila, kde jsi četla o tech fyzických testech? reagovat zde
-
(31.08.2007 19:28:28, zuz) Dělají se akorát kondiční testy, hned na začátku semestru v těláku.Myslím, že se toho nemusíš bát, dá se to celkem v pohodě zvládnout. reagovat zde
-
-
(31.08.2007 21:01:52, smajlík) já sem slyšela, že na veřejný správě vůbec není tělocvik
reagovat zde -
(01.09.2007 07:34:50, Janka) no na jejich stránkách nic takového není jen vědomostní testy. Nenašel by se tady někdo kdo studuje policejní akademii a podělil se se svými zkušenostmi z přijímaček, s testama apod.? reagovat zde
Email: janka.steseznamcz, ICQ: 397704241 -
(01.09.2007 08:51:40, smajlík) No přijimací testy jsou určitě ze všeobecnýho přehledu a z jazyka. Terka už spíš ty fyzický testy podle mě myslela ve školním roce reagovat zde
-
(14.08.2010 14:36:26, John Bon Jovi) ....hmmmmmmmmm............. H R ů Z A......No, další budižkničemu v řadách..... H R ů Z A.....
Ptám se.....a IQ testy...???
reagovat zde
Email: tereze.pokornaseznamcz
Podobné příspěvky:
- Testy na vysokou školu ekonomickou - Přijímačky, přípravné kurzy
- Testy - Policejní akademie České republiky
- scio testy na FSS Masarykova Univerzita - Ostatní
- Testy studijních předpokladů - Ostatní
- Testy volby povolání - Ostatní
- Testy na magisterské studium Mezinárodní obchod - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Testy Osp - Přijímačky, přípravné kurzy
- Veterina - TESTY - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
- Prijimaci testy Mezinárodní obchod – magisterské - Přijímačky, přípravné kurzy
- testy na přijímačky na medicínu nebo fyzioterapii - Přijímačky, přípravné kurzy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 05.11.2024 23:06:57.