Chtěla jsem se poptat jestli tu má někdo nějaké zkušenosti s přijímačkama na pedagogickou fakultu v Olomouci.Dělají se tam testy studijních předpokladů a vůbec netuším z čeho se mám na ně připravovat.Moooc děkuju za odpovědi
Testy studijních předpokladů
21.01.2008 20:24:43, Lenuliiinka, zhlédnuto: 802x, reakcí celkem: 5Reagovat na příspěvek
-
(23.01.2008 21:12:57, Veronika Novotná) ahoj lenko,ja jsem delala prijimacky na PdF UP tento rok.Chci te jen upozornit,ze to nejsou stejny testy studijnich predpokladu jako treba na MU v Brne !!!Tento test zahrnoval vsecko,takovej vseobecnej prehled.Ja jsem na nich byla 3 z 250 a to nejsem zadna bedna,tedka na FF UP plavu,takze to zvladnes levou zadni a drzim palce reagovat zde
-
(25.01.2008 19:43:49, Lenuliiiinka) JJ moc děkuju a dá se na ně nějak předem připravit?Nebo je to jen o štěstí? reagovat zde
-
(02.02.2008 00:00:09, Veronika) no tak na www.muni.cz najdes nejaky testy na procviceni,ale vzhledem k tomu,ze z me tridy mel nejvic percentil borec,co neodmaturoval,tak si myslim,ze neco napise i mozna lip nez nachystanej clovek cvicena opicka.Tyhle testy naprosto nevypovidaji o intelektu a vseobecnem prehledu cloveka.Pokud mas stesti napriklad pri sportce,tak to vyjdeja letos pujdu podruhe a uz vim,ze veskera priprava je na nic!minule jsem chodila na doucovani a zkousela jsem si vsechny typy a nakonec dali novy verze jeste tezsi,takze asi tak....jinak drzim palce,at to vyjde! reagovat zde
-
(02.02.2008 00:02:56, Veronika Novotná) no oproti TSP na Masarykovu Univerzitu da.Je to opravdu o vseobecnych znalostech.Ja jsem se na nic neucila,mela jsem neco v hlave pred maturitou nebo po nevim,ale pokud ses z gymnazia,tak vseobecnej prehled mas a to se vazne da.Bylo tam proste vse pres logicky mysleni,zsv,zemepis,dejepis,cestinu,matiku,pocitace.Ale vazne tohle byly jedny z mych nejlehcich prijimacek na VS,takze se nemas ceho bat a s chuti do toho reagovat zde
-
(03.02.2008 21:04:42, Lenuliiinka) Holky mooc děkuju za podporu, ale vzhledem, že chodím na zdravku tak si moc nevěřím, ptž myslím, že gympláci jsou na tom o hodně líp. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- testy studijních předpokladů - Přijímačky, přípravné kurzy
- Testy (obecných) studijních předpokladů a IQ - Ostatní
- Testy studijních předpokladů všem! - Ostatní
- Test obecných studijních předpokladů od Scio, nebo od Univerzity? - Masarykova univerzita
- scio testy na FSS Masarykova Univerzita - Ostatní
- Fyzické testy na PAČR - Ostatní
- Testy na vysokou školu ekonomickou - Přijímačky, přípravné kurzy
- TSP a SCIO testy doučování v Brně - Přijímačky, přípravné kurzy
- Prijimaci testy Mezinárodní obchod – magisterské - Přijímačky, přípravné kurzy
- Testy Osp - Přijímačky, přípravné kurzy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.09.2024 09:58:48.