Čauky, chci se zeptat jestli někdo nemá nějaký přijímací testy z minulých let na magisterský studium obor Mezinárodní obchod. Koukala jsem na ty okruhy a přijde mi, že je toho nějak moc :-( Stačilo by mi i nějaký info, jak ty testy přibližně vypadaj a na co se mám nejvíc zaměřit....Za každej komentář budu vděčná ;-)
Email: deniska.zbseznamcz
Testy na magisterské studium Mezinárodní obchod
04.01.2011 18:29:10, Dendaa, zhlédnuto: 1610x, reakcí celkem: 4Reagovat na příspěvek
-
(18.01.2011 22:50:24, LL) Ahoj Deni,
kdyby Ti někdo napsal, dej vědět. Mám stejný problém. Je toho moc. Díky moc Lucka reagovat zde
Email: lucinkalamcentrumcz-
(19.01.2011 12:36:17, Dendaa) Ahoj Lucko,
určitě dám pak vědět ;-) Ale zatím se nikdo neozval, kdo by měl nějaký testy nebo aspoň podobu jak vypadaj. A na jaký škole studuješ teď?? reagovat zde
Email: deniska.zbseznamcz-
-
(06.02.2012 22:23:17, Peta.R) Ahoj, chtěl bych se zeptat na příjmačky na tuto fakultu, konkrétně na obor cestovní ruch. M§žete mi poskytnout nějaké tipy a informace?? Moc děkuji. reagovat zde
Email: Petr.Rysanekseznamcz
-
-
-
Podobné příspěvky:
- Prijimaci testy Mezinárodní obchod – magisterské - Přijímačky, přípravné kurzy
- VŠE Mezinárodní obchod - Přijímačky, přípravné kurzy
- Navazující magisterské studium mezinárodní obchod - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Podniko.-Finance-Mezinárodní obchod-ZČU,výhody a nevýhody? zkušenosti ?? - Výběr vysoké školy
- VŠE - Mezinárodní obchod, nebo Fakulta podnikohospodářská ??? - Výběr vysoké školy
- mezinárodní obchod - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Přijímačky navazující magisterské VŠE- CR - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Navazující magisterské studium - Výběr vysoké školy
- Veterina - TESTY - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
- Mezinárodní obchod - Vysoká škola ekonomická v Praze
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.10.2024 21:03:34.