Ahoj všem, nenajde se tu někdo, kdo se dostal na obor Němčina pro hospodářskou praxi? Nebo kdo ji už studuje? Díky
Email: e.saturkovaseznamcz
Němčina pro hospodářskou praxi
17.06.2010 18:36:06, Eva, zhlédnuto: 2268x, reakcí celkem: 19Reagovat na příspěvek
-
(19.06.2010 17:28:14, Lucka) Před 3 roky jsem tam tam dokončila bc, co bys chtěla vědět? reagovat zde
-
(20.06.2010 12:08:52, Eva) Ahoj, tak hlavně jak moc je tenhle obor náročnej (co třeba dělalo největší potíže) a pak jaký máš uplatnění po škole. Nebo jsi pokračovala v dalším studiu? Díky za odpověď. Eva reagovat zde
-
(20.06.2010 16:54:00, Lucka) Náročnosti bych se moc neobávala, když se člověk učí, tak to jde úplně bez problémů. Nevybavuju si zkoušky, který by byly vyloženě nedatelný... Potom jsem šla na FF UK a tam je náročnost úplně o něčem jiným... tam se člověk učí jako šílenec a kolikrát to prostě nejde vůbec... UPCE je podlě mě hlavně pro lidi, kterým stačí bc ( a pracovat např. v nějaký čes.něm. firmě) a dál jít nechtějí. Kdo chce pokračovat dál, nebo se věnovat něčemu náročnějšímu, tak by měl asi volit školu jinou. Na druhou stranu, tenkrát většina spolužáků neměla problém sehnat práci... A pokud bys chtěla na 1-2 semestry vyjet do zahraničí, je na to UPCE taky dobrá... je poměrně snadný získat stipendium a při troše snahy se i s ročním výjezdem do zahraničí nemusí studium prodlužovat a vše jde stihnout za 3 roky. Vyjet pryč bych rozhodně doporučovala, byl to nejlepší rok mých studií a asi by to řekla většina lidí, co někde byli. Samozřejmě i UPCE má předměty a učitele, kteří za nic nestojí, ale na takový se narazí asi všude... Shrnula bych to asi takhle, pokud ti stačí bc, jdi na UPCE, pokud ne, hledala bych jinde... reagovat zde
-
-
-
-
(18.06.2011 12:47:42, Lenka) ahojda, vůbec nemůžu najít žádné studenty, co studují či dostudovali v pardubicích obor německý jazyk pro hospodářskou praxi... moc by mi pomohlo, kdybyste se někdo ozval, řekl mi, jak moc je toto studium obtížné, jak to chodí,... myslím, že v němčině nijak neexceluji, ale baví mě... prosím moc kdo může, poskytněte mi informace...děkuji , přeji hezý den....
Lenka
reagovat zde
Email: lenja11seznamcz -
(05.03.2017 13:35:47, Chris) Já to studoval 8 měsíců, ale přestalo mě to bavit a řekl jsem si že se zaměřím na němčinu trochu jinak http://www.mojenemcina.cz/ reagovat zde
Web: http://www.prekladysro.cz/nemcina -
(23.09.2017 15:32:22, Adelka) Děcka jestli mohu doporučit, tak určo www.asteria.cz
reagovat zde
Email: adel.kseznamcz -
(24.09.2017 08:28:41, Veronika) Jo, tak já jsem chodila rok do asterie, a připravili mě na FCE, které jsem uspěšně složila, takže za mě super
reagovat zde
Email: adcomentacz-
-
(02.10.2017 19:57:38, Kate) Mohla bys mi říct prosím, na kolik tě ta příprava v asterii vyšla? Taky mám v plánu si udělat fce reagovat zde
-
-
(18.10.2017 20:58:58, Gege) My máme ve škole angličtinu hodně, hodně slabou. Chtěla bych si udělat zkoušky FCE, ale budu muset si najít nějakou jazykovku no
reagovat zde -
-
(23.10.2017 20:53:54, Rendys) No, tak to vyzkoušej a uvidíš. Holky tu psali, že www.asteria.cz je fajne
reagovat zde
-
-
(25.10.2017 20:30:48, jituna) Ano, paní lektorka učila a nyní zas učí naši dcerku. Ve škole je styl vyuku špatný a my chceme, aby dcerka angličtinu ovladála dobře
reagovat zde -
-
-
-
-
(24.11.2017 12:00:17, Jana) No tak pokud je ta cena kolem 300kč za hodinu, tak je to velmi příznivé.
reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Někdo kdo se dostal do prváku na obor Angličtina pro hospodářskou praxi ? - Univerzita Pardubice
- UPCE - angličtina pro hospodářskou praxi - Informace o studiu
- Němčina pro školskou praxi - Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem
- Pardubice - Nj pro hospodářskou praxi - Ostatní
- Cizí jazyky pro komerční praxi v kombinaci angličtina - němčina - Výběr vysoké školy
- Navazující Mgr. na Cizí jazyky pro komerční praxi - Západočeská univerzita v Plzni
- Němčina na slu-opf - Ostatní
- FF Nizozemština pro hospodářskou praxi - Masarykova univerzita
- Německý jazyk pro odbornou praxi - Informace o studiu
- Německý jazyk pro manažerskou praxi - Výběr vysoké školy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 09.12.2024 16:53:11.