Prosím, je tu někdo kdo se dostal do prváku na obor Angličtina pro hospodářskou praxi, byla bych moc ráda kdyby se mi někdo ozval. Předem děkuji
Email: Nikitanaseznamcz
Někdo kdo se dostal do prváku na obor Angličtina pro hospodářskou praxi ?
12.06.2010 13:38:29, Nikitana, zhlédnuto: 1854x, reakcí celkem: 7Reagovat na příspěvek
-
(17.06.2010 18:33:00, Eva) ahoj, já jsem se dostala jen na Němčinu pro hospodářskou praxi, taky sháním někoho z toho oboru... reagovat zde
-
(17.06.2010 18:58:31, Nikitana) tak zkus napsat ještě na FB stránky UPCE ale možná budem mít společný přednáškyodkud jsi? reagovat zde
Email: Nikitanaseznamcz-
(20.06.2010 12:12:24, Eva) jsem z Vysočiny, kousek od Jihlavy,odkud ty? Myslíš že je tahle škola dost těžká? Nebo spíš zrovna tyhle obory? Kolik se vás hlásilo na angličtinu? Někde jsem četla, že Pardubice jsou jedna z nejtěžších VŠ Můžeš psát i na email. (e.saturkovaseznamcz) reagovat zde
-
(20.06.2010 12:18:48, Nikitana) Ježiš nestraš já jsem z moravské třebové, nevím kolik se jich hlásilo ale řekla bych že tak kolem 200, jinak na tenhle obor jsem se ptala jedné holky která ho studuje a říkala že těžkej není (ale ani lehkej) tak nevím no reagovat zde
Email: Nikitanaseznamcz-
(21.06.2010 18:39:43, Eva) no každopádně uvidíme :-D hlavně nevím, co ze mně bude s touhle školou :-D hodně lidí se mě na to ptá a já prostě nevím :-D reagovat zde
-
-
-
-
(18.06.2011 13:24:18, lenka) ahojda, studuješ stále obor německý jazyk pro hospodářskou praxi ?? Mohla bych tě poprosit, zda by si mi řekla jak je studium náročné a jak to chodí ?? děkuji moc, ať se Ti daří,Lenka reagovat zde
Email: lenja11seznamcz
-
-
(24.06.2011 13:03:10, veronika) Ahooj, taky jsem se dostala na ten obor a taky někoho hledám reagovat zde
Email: veronikajobankovaseznamcz, ICQ: 368551337
Podobné příspěvky:
- Němčina pro hospodářskou praxi - Univerzita Pardubice
- UPCE - angličtina pro hospodářskou praxi - Informace o studiu
- Je tu někdo, kdo se dostal na obor Chemie na FCHI? - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
- Angličtina pro manažerskou praxi - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
- UTB angličtina pro manažerskou praxi uplatnění s bakalářem - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
- Navazující Mgr. na Cizí jazyky pro komerční praxi - Západočeská univerzita v Plzni
- Angličtina - Informace o studiu
- angličtina - Ostatní
- Německý jazyk pro manažerskou praxi - Výběr vysoké školy
- Výběr VŠ - bakalářský obor marketing, management a angličtina - Výběr vysoké školy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.09.2024 09:58:48.