Nevíte náhodou, zda někdy v budoucnu bude možné s titulem Bc. hlásit se na inženýrské studium(magisterské) úplně na jinou školu (fakultu, obor), npř. ze strojárny na ekonomku. Jedná se mi o uznatelnost titulu Bc.na všech školách bez ohledu na zaměření. Všem děkuji za odpovědi:-)
Email: kneznaemailcz
Uznatelnost titulu Bc.
24.07.2006 13:55:17, Terka, zhlédnuto: 1234x, reakcí celkem: 7Reagovat na příspěvek
-
(24.07.2006 21:22:11, Tomáš) Ahoj Terko, ale vždyť to snad jde i teď, nebo ne? Požadavkem na nástup do magisterského studia je dosažený Bc. a pak většinou nějaké přijímačky. reagovat zde
Email: tomas.holyvejskacz -
(25.07.2006 00:46:28, Radek) Souhlas s Tomášem. Záleží co si ta škola napíše do podmínek k přijetí (některé tam fakt mají, že to musí být z příbuzného oboru, ale není to časté). Ty příjímačky jsou většinou z nějakých bakalářských znalostí v tom oboru, tak se můžeš už teď mrknout, co se na té škole bere v ekonomii apod.. reagovat zde
-
(31.07.2006 16:47:10, Radek) My neříkáme že je to lehké nebo tak, jen že to lze. Každopádně člověk získá mnoho nových poznatků, vydá-li se odhodlaně touto cestou. reagovat zde
Email: radek.lexavejskacz -
(28.03.2011 20:02:39, Julie) Je možné vystudovat Bc. a pak dále se hlásit na několik navazujících mgr.? S tím, že pak mohu uvádět, že mám dvě vysoké - mgr, i když jsem vystudovala jen jednoho Bc.? díky za odpověď. reagovat zde
-
(29.03.2011 01:46:19, Lojza) Pokud vystuduješ dva mgr. tak se můžeš psát Mgr. et Mgr. Já mám taky jednoho bakaláře a teď si dodělávám druhého magistra, ale spíše preferuju se normálně psát s jedním Mgr. a ty dvě školy si akorát napsat do životopisu. Ohledně původního příspěvku si myslím, že se člověk může přihlásit na kteroukoli školu s Bc., otázkou je jestli to potom na tom magisterským bude zvládat. K nám taky na mezinárodní vztahy přistoupila holka co má VŠE. Další věc ale je, že asi nebude mít člověk takový přehled v tom oboru za ty dva roky, ale to je můj osobní názor reagovat zde
-
-
(16.04.2011 14:23:49, Veronika) Nejde to zdaleka na všech oborech. Vůbec nelze jít na Mgr. technický směr, pokud má člověk jiný obor Bc. Ani na Mgr. zdravotnicky zaměřený obor. reagovat zde
-
(10.06.2011 01:33:24, Robin) přesně tak, někdy to jde a někdy ne, je třeba si vyžádat podrobnosti. Např VŠE a ČZU funguje bez problémů. reagovat zde
Web: www.preklady-spevacek.info
Podobné příspěvky:
- z titulu DiS na Bc. - Ostatní
- overeni titulu mgr. - Ostatní
- Správný zápis titulů u jména - Ostatní
- co dělat po získání titulu bc - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 13.01.2025 06:15:04.