Ahoj, prave si zakladam e-prihlasku na FSV UK, v pozadavcich maji strukturovany zivotopis..myslela jsem, ze jej normalne vytisknu a prilozim k prihlasce, ale zjistila jsem, ze je na to kolonka uz v te e-prihlasce, jako povinny udaj..tak se chci zeptat, co tam pisete?to tam mam opravdu zkopirovat cely muj zivotopis?jako fakt nechapu k cemu jim to bude, kdyz pres obory, na ktere se hlasim, nejdu vubec pres ustni zkousky..nestaci napsat zakladni osobni udaje+vzdelani?diky
životopis v přihlášce na FSV UK
03.02.2009 17:07:10, Ivana, zhlédnuto: 8536x, reakcí celkem: 11Reagovat na příspěvek
-
(03.02.2009 18:27:25, Eva) taky jsem si podávala přihlášky na FSV UK, životopis musíš vyplnit do příslušných kolonek v elektronické přihlášce,ale jen strukturovaný(v bodech)Píše se tam:Jméno a příjmení,Datum narození,Bydliště,Kontaktní údaje(mobil,email),Vzdělání(odkdy-dokdy,studium SŠ,obor studia,datum vykonané nebo kdy budeš dělat maturitu)Znalosti a Dovednosti(Jazyk-jaký,úroveň,Znalost výpočetní techniky-jaké programy,úroveň) reagovat zde
-
(04.02.2009 13:54:34, raul) Na jaké obory jdete ne FSV? jinak s tím životopisem sem taky přemýšlel reagovat zde
-
(04.02.2009 21:21:23, Ivana) Evi, diky, nejak jsem to tam splacala jinak hlasim se na sociologii a soc. antropologii a na marketingova komunikace a public relations..a co vy? reagovat zde
-
(05.02.2011 14:18:23, Mira) Ahoj.) taky teď smolím ten životopis A hlásím se na politologii a mezinárodní vztahy reagovat zde
-
(16.02.2011 19:06:38, Peti :)) Ahoj, taky se hlasim na politologii a mezinarodni vztahy reagovat zde
Email: SykorovPseznamcz-
(15.01.2012 13:45:24, Lucie) Já se chci na IPS hlásit letos, právě koukám po tom životopise a jen se chci zeptat vás, jistě úspěšně přijatých - co motivační dopis? Vymejšleli jste ho nějak složitě a co jste tam psali jestli se můžu zeptat na radu..díky reagovat zde
Email: lucka.29seznamcz-
(16.01.2012 21:16:06, Peti :))) Ahoj, ano na IPS jsem byla přijata a teď tady studuju.. A pokud si dobře pamatuju, žádný motivační dopis jsme psát nemuseli, jen ten strukturovaný životopis.. Ale nijak bych to nepřeháněla, pokud děláte normálně přijímačky, ty budou stejně rozhodující. reagovat zde
Email: SykorovPseznamcz
-
-
-
-
-
-
-
(05.02.2009 00:41:09, Kiwi) Žurna!?!
Životopisy se dnes píší pouze strukturované! Personalista si udělá dobrou představu o konkrétní osobě! Slohové práce rovnou zmuchluje a vyhodí! reagovat zde -
(02.11.2013 22:03:48, Přesličková) Co se týče strukturovaného životopisu, jako personalistka doporučuji službu pro tvorbu životopisu http://www.ceevee.cz . Vzory životopisů obsahují všechny potřebné informace a a vypadají velmi působivě. Všechny CV vzory naleznete zde: http://www.ceevee.cz/vzory.html reagovat zde
Email: mi.rehacekseznamcz-
(02.11.2013 22:29:53, Plavuně) Jako jednatel autopůjčovny jsi jako Karle (Nový http://najednou.cz/detail.php?cat=306&de=24175 )/ Michale (nadržený http://www.espolubydleni.cz/seznamka/seznameni-363 ) jsi jistě k personalistice ten nejpovolanější...
Jinak s takovýmhle "kvalitním" strukturovaným životopisem by uchazeč na každou alespoň trochu seriózní pozici skončil v koši. Cílem cílem strukturovaného životopisu je typograficky slušně a přehledně poskytnout základní informace, nikoliv spáchat nepřehledný typografický zločin na pomezí zmoklého cirkusu a Blesku. reagovat zde
-
-
(04.07.2014 20:53:07, životopis vzor) Doporučuji vzor životopisu http://www.ceevee.cz reagovat zde
Email: mi.rehacekseznamcz
Podobné příspěvky:
- Životopis k přihlášce - Univerzita Karlova
- Předchozí studium na VŠ na přihlášce?? - Informace o studiu
- zivotopis na UK Fakulta sociálních věd - Ostatní
- životopis - Ostatní
- Špatné údaje v přihlášce - Přijímačky, přípravné kurzy
- PVŠPS - životopis - Informace o studiu
- Lékařské potvrzení na přihlášce ke studiu - Přijímačky, přípravné kurzy
- Škrtání v přihlášce? - Informace o studiu
- životopis - Přijímačky, přípravné kurzy
- chyba v přihlášce na VŠ??? - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.10.2024 21:03:34.