ahoj, můžete mi prosím poradit,mám takový neobvyklý problém- hlásím se na VŠ, kde se požaduje potvrzení lékaře,ale až teď jsem si všimla, že moje obvodní doktorka mi do té kolonky dala jen razítko a podpis bez jakéhokoliv slovního vyjádření. Vím,že jsem hloupá,všimla jsem si toho až teď, když už mám přihlášku odeslat a nevím, co s tím.Jsem v současné době v zahraničí,proto jsem si tohle vyřídila u doktorky při mojí poslední návštěvě s předstihem,někdy před 3 měsíci,když jsem byla nemocná a ještě jsem byla doma, ale nevěnovala jsem tomu až dosud pozornost a teď, když jsem si toho všimla, tak nevím,co si mám počít,protože kvůli pár slovům přece nebudu platit několik tisíc za letenku tam a zpět a navíc mě tlačí čas....tak mě napadlo,jestli si tam prostě nemůžu sama připsat něco jako že souhlasí nebo doporučuje nebo tak něco....? byl by to podvod,když potvrzené to od ní jinak mám? Co vám tam doktoři píšou za slovní vyjádření? Fakt nevím,co si mám počít,prosím, poraďte mi,nechci kvůli takové maličkosti přijít o šanci na přijetí na školu...

Email:
difusilkaseznamcz