Ahoj..nenajde se tu někdo kdo se dostal na tuhle fakultu?? Rád bych poznal nějaké své nové spolužáky..
Email: andre2wcentrumcz
Fakulta podnikohospodářská, VŠE
26.06.2008 17:05:26, Ondra, zhlédnuto: 961x, reakcí celkem: 11Reagovat na příspěvek
-
(26.06.2008 18:53:01, janca) já se dostala, rozhoduju se zda jit na prava do olmiku nebo na VSE do prahy reagovat zde
-
-
-
-
-
(27.06.2008 12:12:09, Ondra) tam sem taky kdysi chtěl..ale nějak mě odradili na gaudeamusu.. reagovat zde
-
(27.06.2008 13:49:17, Jane) ne.. raději mi to ani neříkej.. proč tě odradili?? Už zase začínám řešit, na kterou fakultu... finance a nebo MV.. si mi nasadil brouka do hlavy.. tak povídej.. reagovat zde
-
(27.06.2008 14:38:34, Ondra) noo..já nevím jak ti to vysvětlit..prostě sem z toho měl zvláštní pocity..ty jejich informace, přístup k uchazečům, uplatnění po dostudování..i z jiných fakult mi to rozmlouvali..těžko říct..když to tak vezmeš i podnihospod. mi rozmlouvali...to je těžkýstejně se tě v zaměstnání nebudou ptát jakou fakultu máš, bude je jen zajímat jestli máš VŠ.. reagovat zde
-
(27.06.2008 14:54:32, Radka) to Jane: jde normálně o vnitřní boj na akedemické půdě mezi fakultami, to je normální i u nás na vysoké..každý se snaží protlačit tu svou fakultu za kterou kope :-)
nikdo to za tebe nerozhodne líp než ty sama.. reagovat zde -
(27.06.2008 14:57:42, Jane) To Radka: Já už jsem vyřadila všechny kromě FMV - MO a FFÚ - účetnictví a finanční řízení podniku. a Už jsem byla rozhodlá pro obchod.. ale jistá si tím moc nejsem... Taky tam studuješ?? A pokud ano, tak kterou?? reagovat zde
-
(27.06.2008 21:24:49, Peťulíín) Jj dostal jsem se, ale rozhoduju se mezi FMV a FPH ale na 90% pujdu na ty mezinarodni vztahy reagovat zde
Podobné příspěvky:
- PODNIKOHOSPODÁŘSKÁ FAKULTA - Vysoká škola ekonomická v Praze
- VŠE - Mezinárodní obchod, nebo Fakulta podnikohospodářská ??? - Výběr vysoké školy
- Podnikohospodářská fakulta - šance na přijetí? - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Vysoká škola ekonomická - Fakulta podnikohospodařská - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Potvrzení o studiu na VŠE - Fakulta podnikohospodářská - Ostatní
- VŠE fakulta podnikohospodářská - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Podnikohospodářská fakulta - Přijímačky, přípravné kurzy
- VŠE- podnikohospodářská, národoh. nebo financí a účetnictví??? - Vysoká škola ekonomická v Praze
- VŠE- Fakulta Mezinárodních vztahů nebo Podnikohospodářská??? - Vysoká škola ekonomická v Praze
- VŠE - fakulta informatiky a statistiky nebo podnikohospodářská? - Výběr vysoké školy
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.10.2024 21:03:34.