Ahoj.chtela jsem se zeptat na vaše názory na fakulty podnikohospod., národohospod. a financí a účetnictví (obor Účetnictví a finanční řízení podniku)..Na podnikohospod. sice jeste nejsou zverejneny bodove hranice, ale doufam, ze mi to stacit bude..jinak na ty dalsi uz prijata jsem..a zacinam se desit toho, kterou fakultu zvolit..:-) Mohli byste prihodit nejake nazory, postrehy na jednotlive fakulty? asi by me nejvic zajimal smer auditu, financi analyzy atd..jenze najit z tech tří fakultu, ktera je pro tohle zamereni nejlepsi, je na zblazneni :-D :-D
Email: pro.lenkaemailcz
VŠE- podnikohospodářská, národoh. nebo financí a účetnictví???
17.06.2012 22:07:50, Lenka, zhlédnuto: 1939x, reakcí celkem: 2Reagovat na příspěvek
-
(21.06.2012 15:26:37, Fel) Nejlepší bude když se podíváš na studijní plány těch oborů o které se zajímáš v ISISu, je veřejnej, takže no problem a rozhodnout se podle předmětů.
Jinak můj názor po mém uvažování mezi FFU a FPH (zvolil jsem si FPH) je takový, že pro tebe je FFU lepší než FPH i NF, protože potřebuješ předměty jako je auditing, oceňování podniku I (což na FPH není) a nepotřebuješ ty co jsou typický pro FPH (logistika, podniková ekonomika).
Můj názor: jdi na Fakultu financí a účetnictví reagovat zde-
(22.06.2012 22:36:42, Lenka) Díky za rady! Ta FFÚ bude asi lepší pro mě ..Ja spíš uvažovala hlavně mezi FFÚ a FPH, protože na ní se dá také zvolit specializace směřující k auditu..ale F1 bude asi vítěz :-)
reagovat zde
Email: pro.lenkaemailcz
-
Podobné příspěvky:
- VŠE - Mezinárodní obchod, nebo Fakulta podnikohospodářská ??? - Výběr vysoké školy
- VŠE - fakulta informatiky a statistiky nebo podnikohospodářská? - Výběr vysoké školy
- VŠE - FFÚ Účetnictví nebo FPH - Vysoká škola ekonomická v Praze
- VŠE- Fakulta Mezinárodních vztahů nebo Podnikohospodářská??? - Vysoká škola ekonomická v Praze
- 2 dotazy: Finance nebo Účetnictví a daně;kolik můžu podat přihlášek na báňskou ? - Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
- Vysoká škola, obor účetnictví - Výběr vysoké školy
- UTB - účetnictví a daně - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
- Aplikovaná informatika nebo Účetnictví a finanční řízení podniku na VŠE???? - Výběr vysoké školy
- VŠE: zdanění či účetnictví a finanční řízení podniku - Výběr vysoké školy
- Napsání zápočtu a zkoušky z účetnictví - Zkoušky, zápočty, státnice
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 13.12.2024 16:29:10.