Ahoj, chci se zeptat, jestli je tu někdo, kdo se dostal na PHF na odvolání?? Popřípadě kolik měl bodů a jaká byla hranice pro příjetí. Zkoušim taky odvolání, tak chci mít přehled, jakou mám šanci.
dík
Email: TerkaABseznamcz
PODNIKOHOSPODÁŘSKÁ FAKULTA
12.07.2009 10:55:09, Terez, zhlédnuto: 4900x, reakcí celkem: 11Reagovat na příspěvek
-
-
(17.08.2010 22:41:14, Dáša) Jen pro informaci všem uchazečům v příštích letech k odvolání na VŠE Podnikohospodářskou fakultu... Stačilo mi 147 bodů, 8 bodů pod stanovenou hranicí. Hodně štěstí!
reagovat zde-
(26.06.2011 17:24:23, Maicon) Ahoj chtěl bych se jenom zeptat, tys měla nějáký speciální certifikáty? Lépe řečeno, měla jsi nějáký napsaný v odvolání? Díky za odpověď, mám totiž 150 a docela se bojím... reagovat zde
-
(29.06.2011 19:14:18, Dáša) Do odvolání jsem přidala potvrzení o kurzu matematiky - příprava na přijímací zkoušky na vše a pak ještě můj projekt o mikro a makro prostředí, který jsem dělala k maturitě. reagovat zde
-
-
(27.06.2011 12:20:11, Jakub) taky by mě zajímal styl, kterým jsi to napsala a co jsi tam napsala, prostě takový vzor (:
a čekala jsi až ti přijde ofic. dopis nebo už jsi se odvolala, když jsi věděla výsledky z netu?
A ještě jeden dotaz, když se přihlásim ke studiu na jiný obor (stejná fakulta), abych měl jistotu, že někam půjdu a pak mi vyjde odvolání, můžu se z toho oboru (na který jsem se zapsal pro jistotu, že odvolání nevyjde) odhlásit? reagovat zde
Email: j.lusekseznamcz-
(29.06.2011 19:19:54, Dáša) Jo, musíš počkat na oficiální dopis, aby ses na něj mohl odvolat. Na jiný obor jsem se taky přihlásila a pak tě bez problému zase škrtnou, když se nedostavíš do semestru. To není žádný problém... Dokonce mi připsali body z přijímaček na Podnikohospodářskou na fakultu Informatiky a statistiky (musíš si to ale nechat zapsat u studijní referentky) a tam mě díky nim ihned přijali. reagovat zde
-
(30.06.2011 09:46:39, Jakub) No výborně, moc díky (:
a to tam ani nebudu muset volat? Prostě se vůbec v září nedostavim a oni si mě škrtnou, ok? reagovat zde
Email: j.lusekseznamcz-
-
(30.06.2011 13:51:58, Jakub) tak díky moc, podala jsi mi to skvěle výstižně, asi už nemám otázku
fakt mi to pomohlo! reagovat zde
Email: j.lusekseznamcz
-
-
-
-
-
-
(29.06.2011 22:33:27, Niikii) Jestli jdete na VŠE muzete se zapojit do skupiny prvaku http://www.facebook.com/home.php?sk=group_225015920856505&ap=1 reagovat zde
-
(31.05.2014 13:50:21, Nikča) Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli při přijímačkách na FPH dostaneme ten papír se vzorečkama. Nikde o tom nic nepíšou, jen na jiných fakultách. Díky moc reagovat zde
Email: niki.cimbulkovagmailcom
Podobné příspěvky:
- Podnikohospodářská fakulta - šance na přijetí? - Vysoká škola ekonomická v Praze
- VŠE- fakulta managementu vs. národohospodářská fakulta - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Podnikohospodářská fakulta - Přijímačky, přípravné kurzy
- VŠE- Fakulta Mezinárodních vztahů nebo Podnikohospodářská??? - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Fakulta podnikohospodářská, VŠE - Ostatní
- VŠE - fakulta informatiky a statistiky nebo podnikohospodářská? - Výběr vysoké školy
- Potvrzení o studiu na VŠE - Fakulta podnikohospodářská - Ostatní
- VŠE - Mezinárodní obchod, nebo Fakulta podnikohospodářská ??? - Výběr vysoké školy
- VŠE fakulta podnikohospodářská - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Vysoká škola ekonomická - Fakulta podnikohospodařská - Vysoká škola ekonomická v Praze
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 16.01.2025 22:31:53.