Ahoj,nestudujete nekdo medicinu v brne?chtela bych se tam hlasit,ale plno lidi me odrazuje hlavne kvuli narocnosti,jak to zvladate?da se to?
medicina Brno
21.12.2007 12:23:44, Anna, zhlédnuto: 3439x, reakcí celkem: 6Reagovat na příspěvek
-
(21.12.2007 13:00:14, mikki) tak medicina je tezka vsue, ne? V tom si podle me clovek moc nevybere. Tezke to v Brne samozrejme je, ale jak rikam, jinde to asi taky o moc snadnejsi nebude reagovat zde
-
(21.12.2007 22:34:44, Martina) Ahoj
nestuduji sice přímo medicínu ,ale mám známe na
Masaryčce na medině. Studium určitě lehké není a MK je těžká a kvalitní. Pokud máš například osmiletý gympl (nebo gympl vůbec), a hlavně jestli se umíš učit kvanta, tak bys neměla mít problém. Takto má většina znamých. Jenom bych tě chtěla poprosit ať se na medinu nehlasíš jen kvůli prestižnímu povolání a vidině bílého pláště. Protože být doktorem je trochu o něčem jiném zejména hlavně o lidském přístupu a pomoci druhému, přináší sebou také celoživotní obětování. Přeju ti hodně štěsttí. reagovat zde -
(22.12.2007 17:11:08, Alča) Ahoj, na lf v Brně chodím teprve půl roku a podle mě medicína není uplně nejlehčí škola nikde, ale pokud chceš být doktorkou (a máš dobrou motivaci, naprosto souhlasím s Martinou..) a jsi zvyklá se učit, tak už nezbývá než to zkusit a myslím, že v Brně je to hodně dobré (ale tak nikam jinam jsem nechodila, že ). reagovat zde
Email: burgetovaaseznamcz -
(26.12.2007 12:19:55, izka) Ahoj, jsem ve tretaku na medine v Brne a zatim jsem moc spokojena, ze jsem si vybrala prave Brno...Co se tyce obtiznosti, tak 50% lidi z meho kruhu bud vypadlo nebo je v mezirocniku.Ale da se to, zvlast kdyz chcesStiham u studia i jine veci nez uceni, rozhodne nejsem porad zahrabana ve skriptech.Takze pokud chces a myslis, ze na to mas, vzhuru do Brna reagovat zde
-
(26.11.2010 19:58:27, notas) byl nalezen notebook acer Emachine.v mechanice bylo CD z mediny.jinak je zaheslovaný.pokud jej nekdo postrádá-721 709 980
reagovat zde
Email: dave.argoseznamcz -
(20.09.2011 20:57:38, Petra) chcem sa spýtať... prijímačky boli veľmi náročné?... lebo by som tam chcela ísť ale obávam sa prijímačiek... poraďte... ... ďakujem reagovat zde
Email: kozakova.pcentrumsk
Podobné příspěvky:
- Zubní lékařství, medicína, farmacie - časová náročnost studia - Výběr vysoké školy
- Veterina nebo medicína - Ostatní
- Speciální pedagogika nebo medicína? - Výběr vysoké školy
- VETERINA - VFU BRNO - Ostatní
- Medicína bez přijímaček - Přijímačky, přípravné kurzy
- MU Brno Ekonomicko-správní fakulta - Ostatní
- Medicína - plastika - Ostatní
- medicína-pitvy - Výběr vysoké školy
- Veterina x Medicína - Výběr vysoké školy
- Medicina Ostrava - Ostravská univerzita
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.11.2024 20:11:09.