Ahojk, slysel jsem, ze se dost na zemedelce vyhazuje na matice. Ja jsem se dostal na lesnickou fakultu na bakalare, takez by me:zajimalo, co je na tom pravdy. Jestli je to vazne tak strasny.
CZU - matematika
03.07.2007 12:56:14, Filip, zhlédnuto: 313x, reakcí celkem: 3Reagovat na příspěvek
-
(03.07.2007 14:31:19, Lucy) ahoj na czu mam kamrádku a ta ted rupla..a to je docela chytrá..ta matika se tam prý jede tvrdě..sice hodně prijmají ale pak hodně lidí vyházej na matice..ale teda vim to jen o PEF..na těch dalších nevim... reagovat zde
-
(05.07.2007 10:09:13, Renata) Cože??? Jak moc těžká? No to si děláte srandu? Taky jsem se dostala, ale matika není zrovna můj koníček Jak dlouho ji budeme mít? reagovat zde
-
(05.07.2007 16:46:20, BUFU) Jsem uz nejaky ten rok na CZU, nejdelsi matiku maji na technice, ale tam za tim ucelem jdou, pak je PEF, ta podle oboru ma matiku bud 2 nebo 3 semestry. Pokud clovek chodi na ty cvika a chytne nekoho dobryho, pak neni matika problem, jinak holt je dobry zacit se ucit poradne derivovat a integrovat. No a co se tyce jinych fakult, tam je matika bud jeden nebo dva semestry, ale pokud je jen jeden, je to takovy zbezny a vsechno dohromady, co se tyce uspesnosti...to nevim, ale na agru to tak tezce nevypadalo. Jo a jinak typ na profesory...Hora, Trch....to sou kapridont worry reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Matfyz: Finanční matematika vs Obecná matematika - Univerzita Karlova
- Matematika na VŠ - zkušenosti - Výběr vysoké školy
- Matematika - brigáda za slušný peníz - Ostatní
- matematika - Univerzita Jana Amose Komenského, s.r.o.
- Český jazyk - matematika - Ostravská univerzita
- Ekonomické školy, matematika. - Výběr vysoké školy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 09.09.2024 17:01:29.