Moravská vysoká škola OLOMOUC

-
-
(02.07.2007 19:31:16, sluníčko) Ahoooj :-), to je od tebe moc pěkné, že jsi napsala, třeba bych chtěla vědět jaká je tam angličtina? Nikdy mi moc nešla tak z toho mám celkem strach. A ještě by mě třeba zajímalo jak je to tam těžké a jací jsou profesoři? Mooooc děkují reagovat zde
-
(02.07.2007 19:59:20, sunny) Anglictina?dyt si delala jazykovku...no anglictina je tam pry v pohode...mozna matika je tam pry trosku tezsi ale jinak je to prej lehka skola...akorat jsou tam prej divny decka.Jeste neco bys chtela vedet?? reagovat zde
-
(02.07.2007 20:48:38, sluníčko) No z angličtiny mám celkem strach. Divný děcka? A co učitelé? reagovat zde
-
(02.07.2007 21:16:31, sunny) ucitele jsou prej v pohode...no proste kazda soukroma skola je lehci nez verejna reagovat zde
-
-
-
-
-
-
-
-
(02.07.2007 21:30:43, sunny) prosimte tam muzes jit do jakekoliv skupiny ne
) podle pokrocilosti reagovat zde
-
(02.07.2007 21:31:00, Sluníčko) To je no. Ale určitě se rozhodneš dobře. Jo a prý je na té moravské nějak jinak rozvrh...nevíš kolik tak je hodin za den? A do kolika bývají přednášky? reagovat zde
-
-
-
-
-
-
(02.07.2007 21:39:42, sunny) jezis tak to promin to me nenapadlo ze je v ol.tolik slunicek ktery chteji jit na moravskou reagovat zde
-
(02.07.2007 21:40:50, Sluníčko) Ty se na mě nezlob! Já nevěděla, že si myslíš, že jsem někdo jiný....odkud jsi? reagovat zde
-
-
-
-
Podobné příspěvky:
- Moravská vysoká škola OLOMOUC - Ostatní
- Moravská Olomouc nebo OPF Karviná? - Výběr vysoké školy
- Vysoká škola obchodní, o.p.s. - Vysoká škola obchodní v Praze, o.p.s.
- VYSOKÁ ŠKOLA FINANČÍ A SPRÁVNÍ, ESTONSKÁ 500 - Vysoká škola finanční a správní, a.s.
- vysoká škola - Ostatní
- Vysoká škola ACADEMIA RERUM CIVILIUM - Academia Rerum Civilium - Vysoká škola politických a společenských věd, s.r.o.
- Škoda Auto Vysoká škola - Výběr vysoké školy
- Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, Technologiea řízení dopravy - Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
- Polac - odpadní vysoká škola - Policejní akademie České republiky
- Vysoká škola Tomáše Bati - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 01.06.2023 15:03:53.