Moravská vysoká škola OLOMOUC

-
(12.08.2007 09:26:40, eva) Ahoj mam tam plno znamych, nekteri jsou ve druhaku a nekteri jdou tedka do prvaku...co by te tak zajimalo?
reagovat zde
-
(12.08.2007 17:22:23, beruška) Ahoooj! Zajímalo by mě jak tam chodí vyučování, jestli se vyučuje každý den a jak je těžká angličtina, z té mam docela strach děkují
reagovat zde
-
(12.08.2007 19:21:58, eva) Co vim, tak to chodi stejne jako na jinych VS, prednasky - zapocty - zkousky, take tam vyucuji nekteri profesori z UPOL....takze nemusis mit strach, ze bys tam mohla cekat neco neobvykleho. Kamaradka tam chodi a z ni spokojene, akorat s matikou byl problem, ale pokud se clovek snazi a ty terminy si odchodi, tak to da.. Ohledne anglictiny jsem slysela, ze nic moc, z toho byla kamoska zklamana...tak myslim, ze se obavas zbytecne! reagovat zde
-
(12.08.2007 19:23:47, eva) A jestli se tam vyucuje kazdy den, tak zalezi jak budes mit sestavenej rozvrh.... reagovat zde
-
(13.08.2007 22:05:37, beruška) Tak moooc děkuju, tak to jsi mě trochu uklidnila s tou angličtinou, z té mám opravdu strach, ale trochu jsi mě uklidnila...moc díky reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Moravská vysoká škola OLOMOUC - Ostatní
- Škoda Auto Vysoká škola - Výběr vysoké školy
- VYSOKÁ ŠKOLA FINANČÍ A SPRÁVNÍ, ESTONSKÁ 500 - Vysoká škola finanční a správní, a.s.
- Vysoká škola ACADEMIA RERUM CIVILIUM - Academia Rerum Civilium - Vysoká škola politických a společenských věd, s.r.o.
- Vysoka obchodni a hotelova skola v Brne - Vysoká škola obchodní a hotelová, s.r.o.
- Biologia Vysoká škola Praha - Výběr vysoké školy
- vysoká škola - Ostatní
- VŠFS - Vysoká škola finanční a správní - Právo v podnikání - Vysoká škola finanční a správní, a.s.
- Vysoká škola veřejné správy a mezinárodních vztahů - Ostatní
- Rašínova vysoká škola - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 13.03.2025 14:16:20.