Chtěl bych se letos hlásit na bakaláře na sdružené studium Angličtina s Pedagogikou a Angličtina se Základy společenských věd a mám několik otázek.
Jak těžké vám připadaly přijímačky na ZSV a z jaké literatury jste se připravovali? (s angličtinou a pedagogikou mám již, bohužel neúspěšné, zkušenosti z minulého roku)
Určitě bych se rád zeptal i na vaši spokojenost v těchto oborech, jaké plusy a mínusy ve studiu vašeho oboru vidíte? Celkově vaše poznatky, co byste rádi věděli, než jste nastoupili do studia.
Doporučili byste mi vybrat si Angličtinu jako maior a ZSV nebo Pedagogiku jako minor, nebo obráceně? Podle mých informací jde pouze o to, z jakého oboru se pak píše bakalářka, takže mě zajímá, z čeho se podle vás lépe píše bakalářka, jestli z Angličtiny nebo ZSV/Pedagogiky?
Pokud někdo máte zkušenosti s erasmem nebo se na něj chystáte, tak by mě zajímalo, jak těžké je se dostat na erasmus v bakalářském studiu a jestli jsou pro to nějaké speciální podmínky?
Pokud někdo ke studiu pracujete, jak to zvládáte? Jde si díky oborovým půldnům opravdu studium rozvhrnout tak dobře, aby měl člověk aspoň jeden den v týdnu a nějaká ta odpoledne volná? Rád bych ke studiu pracoval na zkrácený úvazek.
Budu vděčný za každý komentář nebo soukromou zprávu!
Email: thisismylifeczgmailcom