Ahojky. Měla bych dotaz. Uvažuji o studium na Pedf UK navazující magisterské studium, obor Speciální pedagogika (kombinovaná forma). Chtěla bych se zeptat, jestli by byl někdo ochotný poradit mi s přípravou na přijímací zkoušky? Z čeho čerpat, jestli testy vychází z nějaké "jednotné knihy", nebo od každého něco? Je uznáváná (zvýhodněná) praxe v oboru? Uvídám veškeré informace, které rozšíří informace uvedení v SIS UK k tomuto oboru. Případně kde dále je tento obor studovat (kombinovaně) a jak se připravit na přijímací zkoušky. Děkuji moc všem za veškeré informace a tipy na učení. Zároveň si klidně ráda vyslechnu (přečtu) informace již zde studujících. Díky.
Email: eliskasommerovaatlascz
Speciální pedagogika - NMgr. Pedf UK
26.11.2011 20:16:03, Elis, zhlédnuto: 3682x, reakcí celkem: 8Reagovat na příspěvek
-
(13.05.2012 11:17:20, Lajka) Ahoj,taky se hlásím na přijímačky (ale na presenční formu). Vyzjistila už jsi něco? Mě někdo říkal, že tam jsou otázky dost podrobné, latinské termíny z anatomie, osobnosti specped, např. z Arteterapie, Muzikoterapie, ale taky z legislativy. Koukala jsem, že kombinovaná forma už přijímačky měla, tak co jste tam třeba měli za otázky? Díky moc reagovat zde
Email: luctacentrumcz -
(06.03.2013 01:21:32, Gabča) Kámoška chytrá holka to zkoušela už 3x, nevzali ji. Je to fakt mazec. CHodí tam i starší lidi,dost našroceni. Mála šance,berou hrstku lidí... reagovat zde
-
(09.03.2013 17:53:34, milana) Těžký, těžký...buď se nadupat vědomostma nebo tam raději nechodit... reagovat zde
-
(12.03.2013 20:49:29, Elis) Díky. Bohužel to na Pedf UK platí stále. Ale už mi to je celkem jedno. Jelikož jsem studovala na UK i jiných školách mám porovnání. Nyní studuji jinde. JSEM za to ráda, už i přístup ke studentů. Jsem ráda, že jsem jinde, než na UK. reagovat zde
-
-
(05.06.2014 18:23:21, Nespi) Známí se nedávno na specku hlásili v Brně a nedali to, protože to taky bylo náročný. Fakt si tudíž nemyslím, že by to bylo univerzitou. Jeden z nich to nakonec o rok později dal. Řešení je důkladná příprava. Odborných zdrojů je k dispozici hromada http://www.levneucebnice.cz/c/odborna-literatura/spolecenske-vedy/vychova-a-pedagogika/pedagogika-specialni/[ /podtrzene]. reagovat zde
Email: bezejmenny.xgmailcom -
(23.07.2015 17:12:11, Míša B) ahoj, poraďte prosím, dostala jsem se právě na obojí, specku na MU i UK, slyšela jsem, že UK stojí za prd.... pokud máte zkušenosti s Prahou, co byste volili? M. reagovat zde
Email: bartosikova.migmailcom -
(28.02.2017 22:09:35, Jelena) Tak já jsem si zakoupila pedagogický slovník, doporučuji spíš nějaký kratší, výstižnější. Dále jsem brouzdala na netu po různých diskuzích, no našla jsem si jeden ze specializovaných webů, a to na https://www.abctesty.cz/ kde je test Pedagogika, stojí to nějakých 69,- Kč, což je pakatel. Jsou tam nějaký běžný terminologie v rámci pedagogiky...no, prostě mi pomohla jak knížka, tak ty abctesty.cz. Myslím si, že je potřeba střídat jak učení z knih, tak počítač, alespoň u mě to tak platí a do mé hlavy se ty vědomosti nalévají lépe reagovat zde
Email: jelenazchrudimacentrumcz
Podobné příspěvky:
- Přijímačky-MU Brno-Speciální pedagogika - Přijímačky, přípravné kurzy
- Bc. sociální pedagogika a nMgr. speciální pedagogika - Informace o studiu
- UJEP - speciální pedagogika - Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem
- Speciální pedagogika- vychovatelství - Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
- Nmgr. Psychologie Pedf UK x FSS MUNI - Výběr vysoké školy
- Bc. sociální pedagogika na nMgr. speciální pedagogika - Informace o studiu
- Speciální pedagogika - Výběr vysoké školy
- Sociální pedagogika, forma kombinovaná - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
- VŠ - obor český jazyk se zaměřením na vzdělání + speciální pedagogika se z. n. vz. - Informace o studiu
- Speciální pedagogika navazující magisterské studium - Univerzita Karlova
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.10.2024 00:19:07.