Dobrý den a ahoj, máte někdo zkušenosti s druhou změnou VŠ? Tento rok jsem nastoupil na FPH VŠE z jiné vš, avšak začínám mít pochybnosti, že to není správná volba pro mě, a to z hlediska vyučování více zaměřené na soft skills. Zaujal mě totiž také institut IES UK, který se více zaměřuje na teorii a celkově počítání, což jsem zjistil, že mě více baví a zajímá. Můj celkový cíl je se dostat na magisterské studium na prestižní školu do zahraničí, a tak přemýšlím, jestli by (nejen) pro to bylo rozumné znovu změnit VŠ na i prestižnější IES. Jsem si také vědom, že 3. ročník, respektive 2. semestr 3. ročníku, bych si musel platit. Ještě doplním, napadla mě i možnost studovat oba programy zároveň, ale nevím, jestli to má cenu a jde to zvládnout. Nejhorší na tom je skutečnost, že tím promarním dva roky, ale nevyplatí tato změna? Za případné komentáře, doporučení, zkušenosti a slušnost budu rád. Přeji hezký den.
Druhá změna VŠ
Kategorie: Výběr vysoké školy
30.11.2023 17:05:08, Nabídka, Kolemjdoucí, zhlédnuto: 134x, reakcí celkem: 0Reagovat na příspěvek
Podobné příspěvky:
- Změna VŠ - Ostatní
- změna oboru - Ostatní
- Druhá vysoká škola - Informace o studiu
- Změna oboru po prvním semestru - Ostatní
- Změna VŠ - Výběr vysoké školy
- Druhá vysoká škola - soukromá/veřejná, názory+zkušenosti - Výběr vysoké školy
- Změna VŠ - zTRÁTA STATUSU STUDENTA? - Informace o studiu
- změna VŠ?? - Ostatní
- Změna oboru v navazujícím magisterském studiu. - Informace o studiu
- Přechod na jinou VŠ, změna VŠ - Informace o studiu
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.10.2024 21:03:34.