Zdravím, měl bych dotaz od současných studentů polac, kteří využívají kolej
Je nějaká možnost sdílet pokoj s osobou opačného pohlaví?
Děkuji
Kolej, dotaz
22.07.2022 22:51:56, Tomas, zhlédnuto: 756x, reakcí celkem: 4Reagovat na příspěvek
-
(22.07.2022 22:53:52, Tomas) DODATEK - samozřejmě myšleno jako s přítelkyní, ne náhodnou slečnou reagovat zde
-
(12.08.2022 12:44:29, apache) Ahoj, no samozřejmě, ale přítelkyni bych do toho netahal. Já na pokoji pořádám mr.dačky pravidelně se spolužačkami, někdy i více najednou. Je to paráda.....co jsem na koleji, tak jsem si ho nikdy nehonil....není potřeba....naopak, mám se co ohánět... reagovat zde
-
(09.12.2022 16:40:14, světlana) ahojte,
jojo a funguje to. Některé studentky si tak i přivydělávají, jednak s movitými spolužáky a nebo cizími dědky. Různé praktiky za různé ceny.... reagovat zde-
(03.05.2023 14:59:55, Janča) No vy máte fakt dost. Ale vážně: Je zcela běžné, že si takto studentky přivydělávají. Nekdy dedci, upocení slizouni, chtějí bez čepičky....prachy dobrý. Chlapci jsou na tom hůře, obstarožních paniček co hledají výkonné zajíce či ***i - těch je méně reagovat zde
-
-
Podobné příspěvky:
- Kolej nebo privát? - Výběr vysoké školy
- KOLEJ Jižní Město - OTAVA - Ostatní
- Dotaz - převod studentů do nové studijního programu - Zkoušky, zápočty, státnice
- OPF Karviná-dotaz - Ostatní
- Dotaz - Vysoká škola aplikovaného práva, s.r.o.
- Soukromá kolej - Ubytování a stravování
- kolej Suchdol - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Dotaz na Koleje VYHLÍDKA - Slezská univerzita v Opavě
- Kolej nejen pro studenty - Ubytování a stravování
- Nástup na kolej - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 16.01.2025 22:31:53.