Ahojda, přihlásila jsem se do jednoletého kurzu tutoru-kvůli přijímačkám na LF. Máte někdo zkušenosti s těmito kurzy?Napiště jaké Díky a zdravím
TUTOR kurzy
13.05.2007 21:53:05, Lenď@, zhlédnuto: 2020x, reakcí celkem: 6Reagovat na příspěvek
-
(18.05.2007 16:26:32, kocka) Chodila jsem na přípravný kurz od Tutoru v Brně, byla jsem dost spokojena, zajímavě vedené hodiny a spousta materiálu...Sice přijimáčky teprve dělat budu, ale určitě mi to hodně dalo, tak pa reagovat zde
-
(28.05.2007 21:57:21, qqqwwziiii) Tak mě to teda nic moc nedalo...kvanta učiva na horzně málo času...Všechno sem se stejně musela naučit sama...takže zbytečně vyhozené peníze! reagovat zde
-
(01.06.2007 11:37:21, Lenď@) Děkuji za názory a k druhému příspěvku jen dodávám, že je naprosto normální, že učit se to musíš sám a do hlavy ti to nikdo nenatluče...od kurzu čekám jenom to, že mi někdo konkrétně ukáže směr a témata, která OPRAVDU budu potřebovat k přijímačkám...plácat se v tom sama je zbytečná ztrata času... reagovat zde
-
-
(06.02.2011 12:25:17, Regina) Kurz bude zrušen na základě storno podmínek (bod č. 4) a zbylá částka bude studentovi ponechána u společnosti Tutor v podobě kreditu pro příští období. Tento kredit může student uplatnit na kterýkoliv kurz z nabídky společnosti Tutor..... je docela zábavné přečíst podmínky Tutoru !!!! NEBRAT !!! reagovat zde
-
(29.10.2020 14:23:36, Michal) Bohuzel s firmou Tutor (patri do skupiny EDUA Group) mam neprijemnou zkusenost. Zaplatili jsme dceri kurz AJ jako pripravu na prijimacky na VS. Bohuzel kurz byl pro nedostatek zajemcu zrusen, o cemz nam bohuzel vedet nedali - pry posilali mail, ale dcera jej nedostala. Takze jsme tedy zazadali o vraceni penez, coz bohuzel ani po trech tydnech neprobehlo. Komunikuje se mnou pouze jejich klientsky servis s tim, ze "Je to velmi mrzi a posilaji urgentni pozadavky na financni oddeleni" kde teda asi konci v kosi. Chapu, ze v dobe korona krize mohou mit problemy, ale resit to timto stylem a zadrzovat penize zakaznikum nejde.
PS. je to sice do jiz hodne stare diskuze, ale treba jako varovani pro dalsi lidi se muze hodit. reagovat zde
Email: dvorakmetropolitascz
Podobné příspěvky:
- Přípravné kurzy TUTOR OSP + ZSV - Přijímačky, přípravné kurzy
- Tutor,Sokrates, nultý ročník SPECHA - Přijímačky, přípravné kurzy
- Kurzy AMOS - Ostatní
- Přípravné kurzy chcinamedicinu.cz - Přijímačky, přípravné kurzy
- přípravné kurzy - Přijímačky, přípravné kurzy
- AJ TUTOR VSE - Přijímačky, přípravné kurzy
- Pripravne kurzy na vysokou na práva - Přijímačky, přípravné kurzy
- Tutor - bilogie - Přijímačky, přípravné kurzy
- Přípravné kurzy. - Přijímačky, přípravné kurzy
- tutor - Ostatní
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.10.2024 00:19:07.