(14.06.2012 18:25:23, Tutor)
Ahoj, bohužel jsem si Tvůj příspěvěk přečetla pozdě, abych Ti poradila. Tak snad to pomůže ostatním, kteří se na zkoušky teprve chystají. Absolvovala jsem přípravný kurz od Tutoru na LF do Plzně. Náš lektor na fyziku, jak se nám svěřil, z ní a ještě z mati propadl Při výpočtech jsme ho opravovali, ani neuměl vzorečky,....hrůza

Ostatní lektoři už byli o něco málo lepší. Lektor na biologii nám poslal okolo 50 stránek, které jsme si měli přinést vytisknuté na další lekci ( když za kurz vyhodím 6000 Kč, tak je předpoklad, že už mi budou všechen materiál dávat a nebudu muset do toho nic dál investovat, takže další velké zklamání

). Jinak z těch papírů, to všechno jenom přečetl a šlo se domů. Za 6000 Kč si raději nakupte knížky a sežentě doučování, kde se vám budou věnovat individuálně. Já jsem se na LF dostala, umístila jsem se do 30 místa, ale tento kurz mi k tomu výrazným způsobem nepomohl. Pokud se chcete dostat na VŠ, neexistuje kurz, kde vás na přímačky připraví, naučit se na ně musíte sami

Držím palce všem, co je to čeká!!!
reagovat zde