Máte někdo zkušenosti jak to funguje? dá se využít při zkouškách?
ŠPIONSKÉ MINI SLUCHÁTKO
03.05.2017 15:28:41, Radek, zhlédnuto: 860x, reakcí celkem: 7Reagovat na příspěvek
-
(04.05.2017 22:49:38, Ondra) Určitě se to dá využít při zkouškách, my ho s kámošem používáme celou vysokou :-) ale musíš koupit kvalitní sluchátko, které ti nebude chrčet do ucha a to je někdy dost problém reagovat zde
-
(05.05.2017 11:13:38, x) Na slušných školách ani náhodou. Možná to pomůže projít prvním filtrem (test, písemná část), ale ústní zkouška vyžaduje tak rychlou interakci, že sluchátko nepomůže. Naopak, přílišný rozpor mezi výsledkem testu/písemky a ústním projevem vede k důkladnějšímu prověření znalostí studenta. Obvykle z pozitivní motivace, totiž z přesvědčení, že se jednalo o náhodnou mělčinu znalostí.
Samo přistižení se sluchátkem je hrubý prohřešek, který má za následek okamžité ukončení zkoušky, v úvahu přichází i vyloučení studenta ze studia - např. já bych se o to dost energicky zasazoval. reagovat zde-
(07.05.2017 13:55:11, Petr) Já ho třeba používal jak u písemné části, tak i na ústní, je pravda, že při ústní musíš rychle odpovídat, ale pokud máš na straně napovídajícího někoho normální, který sedí u pc a dokáže rychle hledat informace, tak to projde, a další strana věci, nikdo ti niky nemůže dokázat sluchátko v uchu, v případě že máš delší vlasy, které ucho zakrývají já jsem si koupil tohle sluchátko www.1obchod.com/products/spionske-mini-sluchatko/, dobře sedí v uchu a skoro ani není poznat, že tam člověk něco má :-) reagovat zde
-
-
(08.05.2017 18:10:23, Radek) Zakrít to nebude problém, já si ho koupím díky za tip, čekal jsem, že to bude o dost dražší sranda, ale takhle to je úplně v pohodě reagovat zde
-
(08.05.2017 19:55:15, x) Jo tak "zakrít"... Když už chceš dělat reklamu sám sobě, ty hoštalplere, tak si alespoň uvědom, že tvůj prasopis tě prozrazuje. reagovat zde
-
(10.12.2018 14:16:09, pouze onanuji) Já ho taky mam, hraju totiž mentála a postižáka, kterej je mimo jiné nahluchlej a nosí naslouchátko. Normálně trochu vypadám jako mentál, stačí se trochu chovat jako debílek, podivín nebo úchyláček, trošku chodit oblíkanej a vypadat jako trapák, ve škole používám úchylnej, vysokej hlásek. Chovaj se ke mně ohleduplně, pomáhají mi a leccos mi odpustí, takže pohoda. Akorát holky po mě nejdou, ale až budu mít diplom v kapse, odhodím masku, začnu se mejt, ostříhám se, učešu se, vyměním ohoz, zahodím sluchátko a uvidíte...Ale zpět k tomu sluchátku, je důležitý mít dobrou, pohotovou nápovědu a né člověka, kterej tam mlčí, případně vzdychá nebo heká nebo vykřikuje vulgarity. reagovat zde
-
(13.12.2018 15:58:15, pajdám) Vypadat jako úchyláček, podivín a hnusák ? V mém případě není problém a ani se nemusím moc přetvařovat. reagovat zde
-
-
-
Podobné příspěvky:
- Mini sluchátko do ucha - zkušenosti - Ostatní
- Skryté sluchátko - Studentské výhody
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 09.09.2024 17:01:29.