Máte někdo zkušenosti se skrytým sluchátkem u zkoušek? přemýšlím, že bych si o něj napsal ježíškovi.
Skryté sluchátko

-
(01.12.2018 21:05:41, x) Ano, jednoho jsem s tím přistihl. Drzost takového počínání mě vedla k tomu, že jsem důsledně dbal na to, aby celá věc skončila až před fakultní disciplinární komisí a zasadil jsem se o jeho vyloučení. Zasazoval bych se i pro zákaz opětovného přijetí po dobu nejméně pěti let, ale to stávající fakultní pravidla neumožňují. A to podotýkám, že můj předmět, i když je povinný, má velmi dobrou průchodnost i hodnocení studentů. Dokonce (a proto se nepodepisuji) pokud je to jen trochu možné, snažím se z každého nešťastníka na třetím termínu vydolovat alespoň něco, abych si mohl formálně obhájit, že to E není "z milosti"...
Takže pokud si pohráváš s myšlenkou na jeden z nejhorších akademických zločinů, zamysli se nad tím, proč vlastně studuješ na vysoké škole. Pokud ti jde jen o diplom, je tolik škol, na kterých je studium v zásadě jen formalita. reagovat zde -
(02.12.2018 12:33:18, Jarek) To musel být amatér, já to používám už dlouho a na to nikdo příjít nemůže, jde jen o tom mít trochu delší vlasy a je to :-) reagovat zde
-
-
(18.06.2021 21:41:33, Pavla) Ani ty vlasy nemusí být delší, já je mám krátce střižené a sluchátko používám i tak
Záleží na velikosti sluchátka, existují už i malinké
reagovat zde
Email: pavlinka_balabanova061995emailcz
-
-
(05.12.2018 11:22:45, Lukáš) A tomu je teda opravdu dobře rozumět? nechrčí to třeba? nebo není to slyšet i do okolí? jaké sluchátko máte? reagovat zde
-
(06.12.2018 09:23:12, v) Především je to vidět. Vždy. Ten "pozitivní ohlas" je buď hlupák, se kterým se zkoušející nechtěl špinit, nebo, a to je pravděpodobnější, člověk, který ten krám prodává. reagovat zde
-
(07.12.2018 11:57:00, primitív) Tuty stresy s podvody se skrytými sluchátky apod.do toho bych nikdy nešel. Slyšel jsem ale, že je možné investovat do "studia v zastoupení/převleku". Takto asi lze "vystudovat" i těžkou státní školu. Existuje spousta inzerátů, co to nabízejí. Nevím, jak , jestli si musíte bejt podobný, nebo jestli stačí, aby souhlasilo pohlaví. Asi si vypůjčí občanku, maturitní vysvědčení a jde a udělá přijímačky. Dále si pravděpodobně nechá vystavit index a předpokládám, že celou univerzitu vystuduje zákazníkovým jménem. Nakonec mu předá diplom a vysvědčení o SZZ znějící na zákazníkovu osobu a inkasuje poslední doplatek ceny. Jak jednoduché, vy se zatím nemusíte vůbec stresovat a dál podnikat, kšeftovat. Ale stejně je to hrůza, copak nějaký bláznivý učitel/ filosof/ psycholog takto vystudovaný, ti snad jsou pak jen k smíchu, ale děsím, že takto vznikne nový "lékař", který pak "léčí" skutečné lidi. To je fakt o ústa. Pevně doufám, že university mají opatření, že ten který úspešně studuje je skutečně ten, za koho se vydává. reagovat zde
-
-
(07.12.2018 14:27:54, Jarek) Podívejte se na eshop https://www.1obchod.com/ tam ho prodávají, nejlevněji a je mu velice dobře rozumět, vůbec to nechrčí. reagovat zde
-
(07.12.2018 14:27:55, Jarek) Podívejte se na eshop https://www.1obchod.com/ tam ho prodávají, nejlevněji a je mu velice dobře rozumět, vůbec to nechrčí. reagovat zde
-
(21.02.2021 20:38:28, Petr) To jsem použil u opravných maturitních zkouškách a super ! doporučuji
reagovat zde
Email: petrmalyseznamcz -
(06.03.2021 07:58:57, TerkaJ) Já sháněla nějakou takovou pomůcku ke státnicím a nakonec jsem dala na radu kamaráda, pořídila jsem na spyexpert.cz a dopadlo to úspěšně
reagovat zde
Email: tereza.junseznamcz -
(13.04.2021 16:29:47, Karlos) Taky jsem několikrát použil sluchátko ze spyexperta, naštěstí na to nikdo nepřišel
Celkově si myslím, že skryté sluchátko je šikovný zlepšovák
reagovat zde
Email: karel-kratkycentrumcz -
(17.04.2021 10:12:47, Jeňa) Takové sluchátko je celkově super věc, jen učitelé bývají čím dál více podezíraví mi přijde reagovat zde
Email: Jenys.llorisemailcz-
(21.04.2021 19:29:35, Tonda) To jo, u nás na škole jeden z profesorů vážně přemýšlí o tom, že k distanční zkoušce bude vyžadovat dvě webkamery - jedna zepředu na nás a ta druhá bude zabírat zbytek pokoje
no, i kdyby to chtěl, pohybuju, že k tomu má nějakou legislativní oporu... Naštěstí ta sluchátka pořád použít docela jdou
reagovat zde
Email: tonda.barak.9884emailcz -
(10.05.2021 21:49:58, Jurasek) To rozhodně je, vždycky jsem byl proti nějakému podvádění, ale mikroekonomie mě donutila - tento předmět jsem opakoval a nechtěl jsem dopustit, abych kvůli jednomu jedinému nezdaru nebyl připuštěn ke státnicím. Vše pro mě dopadlo dobře a teď můžu být vysmátej
reagovat zde
Email: jurasek.novotnacek997emailcz-
(11.06.2021 15:01:03, Shornas) Mikro je peklo, no
Byl jsem na tom stejně, nakonec jsem to nějak zvládl... Kde jsi sluchátko pořizoval? I když jsem ho dosud nevyužil, čeká mě ještě rok, takže se to bude hodit
reagovat zde
Email: johnyshornas99emailcz-
(14.06.2021 21:33:39, Jurasek) Jo, je to super věc... Pořizoval jsem na spyexpert.cz, pokud sháníš taky, tak doporučuju mrknout tam
reagovat zde
Email: jurasek.novotnacek997emailcz-
(22.06.2021 09:20:43, Shornas) Díky za tip, sháním a dost poctivě, prošel jsem snad celý internet a sháněl informace o poskytovatelích v České republice a spyexpert.cz z toho zatím vychází dobře, takže objednávám tam. Teď už je sice klid, ale na další dvoje zkouškové se to určitě hodit bude
reagovat zde
Email: johnyshornas99emailcz-
(25.06.2021 20:19:55, Prichy14) To si piš, že bude. Já to říkám pořád - vysoká škola mě naučila týmové spolupráci víc, než cokoliv jiného
reagovat zde
Email: prichy14_brnoemailcz
-
-
-
-
-
-
(24.04.2021 19:17:46, Ruda) Určitě nemá, nicméně tím tempem, jak teď pořád něco mění, se může snadno stát, že ji mít brzy bude reagovat zde
Email: Ruda.taborsky0012emailcz -
(17.07.2021 11:40:44, Pokec) Mám a jedině pozitivní, taky kvůli tomu jsem jednu ze zkoušek udělal, jinak bych byl v pytli
Kupoval jsem na spyexpert.cz a můžu doporučit, pokud na to člověk spěchá, tak ideální příležitost, protože jsem sluchátko měl hned doma
reagovat zde
Email: johny_pokorny1999emailcz-
-
(25.07.2021 12:47:37, Pokec) Jeden den objednáš, druhý den máš
Ale samozřejmě záleží, zda dané zboží mají skladem, že jo. Tak jako v každém e-shopu reagovat zde
Email: johny_pokorny1999emailcz
-
-
-
(22.07.2021 10:01:15, Szotek) Souhlasím, spyexpert.cz je za mě top. My odtud máme zabezpečení domu a na základě dobrých zkušeností s nimi jsem zainvestoval i do sluchátka, co si budeme, při zkouškách se to hodí
reagovat zde
Email: jakubisko999emailcz
Podobné příspěvky:
- Mini sluchátko do ucha - zkušenosti - Ostatní
- Skryté kamery - Volný čas
- ŠPIONSKÉ MINI SLUCHÁTKO - Zkoušky, zápočty, státnice
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 11.04.2025 14:53:01.