Máte někdo zkušenosti se studiem oboru zdravotnický laborant? Zvažuju FaF v Hradci nebo FBMI na Kladně, na obojí mám šanci se dostat bez přijímaček, Kladno mám blíž, Hradec je určitě prestižnější, ale asi i náročnější..
Budu ráda za každou radu a zkušenost. Díky Kate
Zdravotnický laborant FaF CUNI nebo FBMI CVUT
27.02.2014 20:10:00, Kate, zhlédnuto: 2032x, reakcí celkem: 7Reagovat na příspěvek
-
(27.02.2014 22:43:09, Inkvizitor) V tomto případě je to v zásadě wuřt, protože ani jedna škola není vyloženě špatná (i když k FBMI slýchám výhrady). Jde o obor připravující spíše pro poměrně rutinní činnost, takže volba školy je zde z hlediska budoucího uplatnění spíše jen formální záležitostí. reagovat zde
-
(28.02.2014 10:12:04, Kate) Díky za odpověď. Já jsem slyšela, že ten Hradec je obecně dost náročný (mám hlavně zprávy o studiu farmacie ve srovnání s Brnem), ale zase je tam případně i navazující Mgr. studium na toho laboranta. Na Kladně jsem se byla podívat na DOD a docela se mi tam líbilo, jen mám pocit, že ten obor tam nemá vůbec tradici, tak nevím, zda být průkopníkem. Jaké výhrady se dají slyšet k FBMI? reagovat zde
-
(28.02.2014 12:08:38, Inkvizitor) No, že vedle svého "hlavního" oboru si akreditují i obory, které mají zajištěné přílišným počtem spíše jen formálně zaměstnaných akademiků, takže ve výsledku jde spíše o "lepší" VOŠ než o vysokou školu. reagovat zde
-
-
-
(01.03.2014 11:13:35, Petr) Ahoj, já taky uvažuju o laborantovi v Hradci, o tom Kladně jsem ani nevěděl. Je tu někdo, kdo má zkušenosti přímo z Hradce - náročnost, klady a zápory? reagovat zde
-
(18.03.2014 23:12:08, Ewa) Ahoj, sice jsem studentkou oboru Zdravotní laborant v HK, ale jsem tu krátce čili jsem teprv v prváku. Studium je pro mě docela náročné a přitom mám vadu sluchu. Takže nevím, co vám mám říct... Třeba zvládnete. Každopádně Hradec je určitě prestižnější. V HK nemusím vytvořit vlastní rozvrh hodin, což pro mě je to výhoda - můžu se setkat každý den se svoji skupinou. (Nevím, jak to chodí v Kladně, asi taky). Někdy mám volno celý den(třeba v zimním semestru jednou za 14dní v úterý nebo v pátek a v letním semestru jednou za 14 dní v pátek). Můžu vám ukázat rozvrhy hodin. Na některých přednáškách jsou i farmaceuti. reagovat zde
Email: mariana.ambseznamcz-
(29.03.2014 10:03:01, Petr) Teď jsem někde slyšel, že v tom Hradci je velká "úmrtnost studentů", ale nevím, kde to ověřit. Kladno teprve s tím oborem začíná, tak fakt nevím.. reagovat zde
-
(31.03.2014 18:08:28, Mariana) Napiš mi prosím na email. Odpovím ti to v mailu. reagovat zde
Email: mariana.ambseznamcz
-
-
-
Podobné příspěvky:
- Navazující studium na bc.zdravotní laborant - Výběr vysoké školy
- ČVUT - FBMI - Radiologický Asistent - České vysoké učení technické v Praze
- Studium FBMI ČVUT v Kladně - Výběr vysoké školy
- ČVUT FBMI: Radiologická asistence - České vysoké učení technické v Praze
- BIOLOGIE A FYZIKA Zdravotnický záchranář - Přijímačky, přípravné kurzy
- ZDRAVOTNÍ LABORANT nebo BIOCHEMIE?? poraďte... - Výběr vysoké školy
- Co je lepší: Biochemie vs. Zdravotní laborant - Informace o studiu
- Studium ČVUT FBMI - ano či ne? - Informace o studiu
- Zdravotní laborant FCHT Pardubice - Výběr vysoké školy
- Práce v kriminalistické laboratoři jako zdravotní laborant? - Informace o studiu
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 09.09.2024 17:01:29.