Ahoj, rád bych se zeptal kolik jste měli bodů u příjímacích zkoušek z angličtiny pro dvouoborové studium specializace v pedagogice a jeslti někdo neví, kolik bylo v minulých letech třeba pro přijetí, mám 20 bodů, myslíte že mám šanci? Díky
Email: tothvpmgmailcom
PedF UK - Přijímací zkouška
08.06.2012 21:55:19, Radomír Oplatka, zhlédnuto: 4052x, reakcí celkem: 15Reagovat na příspěvek
-
(09.06.2012 23:16:51, Mirka) Bude to tip top. Záleží kolik máš z druhého oboru. Musel by si mít alespoň 25 a pak jen čekat. U obou oborů je celkem 80 bodů a hranice pro přijetí je různá. pohybuje se okolo 45 bodů min. celkem
reagovat zde
Email: michmalaseznamcz-
(11.06.2012 16:39:36, Radomír Oplatka) Díky za odpověď, jenže to má malý háček
Zkouška z Českého jazyka se nekonala, tudíž všichni přihlášení mají 40 bodů z češtiny. Takže jistě chápete, že vše záleží na počtu bodů z druhého předmětu. Kolik bodů z druhého předmětu by hypoteticky mohlo stačit pro přijetí? reagovat zde
Email: tothvpmgmailcom-
(19.06.2012 13:25:43, Monika) Dělala jsem zkoušky na ČJ -AJ a mam celkem 77 bodů. Zkouška byla jen z AJ, a loni brali od 75...těžko říct, jsem napjata. reagovat zde
Email: monikaghseznamcz-
(19.06.2012 20:18:06, Mirka) No nevím, jak jsi na ty body přišla....nikde na jejich stránkách to nebylo. A před 3mi lety a níže byl max. počet 100 bodů, ne 80. Takže 77 = 77% úspěšnost. Pouze tyto léta tam jsou napsány včetně bodového rozpětí. Nikdo se nedostal nad 80 procent..tedy teoreticky by mělo stačit 64 bodů dnes reagovat zde
(20.06.2012 09:19:23, Monika) Tak z čj se automaticky za počítává 40b a z aj jde max získat také 40b. Nevím,proč 100... reagovat zde
Email: monikaghseznamcz
-
-
-
-
-
(20.06.2012 03:55:02, Anuš) A nevíte do kdy bychom měli dostat to rozhodnutí o ne/přijetí? reagovat zde
-
(20.06.2012 10:56:26, Monika) 15 července. a ty jsi dopadla jak? kolik máš bodů? jsem z toho teda jelen tedka reagovat zde
Email: monikaghseznamcz -
-
-
(20.06.2012 13:20:01, Anuš) Díky, no já už ani nedoufám. Chci na kombinaci Aj/ZSV a mám z obou jen 31 bodů..takže 62 dohromady ..tobě teda v Aj chybí tři body do plnýho počtu, jestli to dobře chápu..? Tak to si myslím máš jistý.. pochybuju,že tam někdo vůbec bude mít lepší výsledek reagovat zde
-
(20.06.2012 13:35:32, Monika) Není to špatný výsledek. Dělala jsi z obou test, takže je to něco jiného než já? Kolik lidí berou? reagovat zde
Email: monikaghseznamcz-
(20.06.2012 13:41:17, Anuš) píšou 15. tak nevím,ale myslim že tam na tom 15 lidí bude asi určitě líp než já ..no, nechám se překvapit. reagovat zde
-
(20.06.2012 13:52:33, Monika) Píšou vždy 15 ale berou kolem 20 ) reagovat zde
-
-
(20.06.2012 21:05:33, Mirka) No není.....sama víš, že těžko bude mít někdo lepší...přeju Ti to, ale nepiš, že snad to bude stačit.... reagovat zde
(21.06.2012 09:30:18, Monika) Moc jsem Tě nepochopila,každopadně,jsem to nemínila zle.. reagovat zde
-
-
-
-
(20.06.2012 13:22:26, littlelol) Ahoj.. Ráda bych se zeptala, jestli někdo z vás dělal přijímačky na kombinaci AJ-NJ, specializace v pedagogice ??? Kolik myslíte, že bude potřeba bodů na přijetí? reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Dějepis+ZSV Pedf uk bodová hranice - Univerzita Karlova
- Bodová hranice Pedf UK ZSV-AJ - Přijímačky, přípravné kurzy
- Učitelství pro ZŠ Učitelství pro 1. st. ZŠ - PEDF UK - Univerzita Karlova
- Přijímací skoušky ČVUT FD - Přijímačky, přípravné kurzy
- Přijímací řízení na VŠEM - Ostatní
- VŠE - Fakulta Managementu - studium BC, dálkově - přijímací řízení - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Přijímací řízení - Veřejná správa - Mendelova univerzita v Brně
- Přijímací zkouška PřF UK CHEMIE - Přijímačky, přípravné kurzy
- Zkušenosti se studiem Angličtiny, Pedagogiky a ZSV na PEDF UK? - Informace o studiu
- PedF MU - Masarykova univerzita
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.10.2024 21:03:34.