Ahoj. Může mi prosím někdo poradit, co mám použít za funkci v Excelu, abych mohla vypočítat přesný počet dnů života? Pokud možno co nejdříve. Zítra skládám předčasnou zkoušku z Výpočetky a jedinou tuhle věc neumim. Všem děkuju moc za rady. Můžete mi napsat i na email.
Email: sisinka03seznamcz
Prosím o radu - EXCEL
05.10.2006 18:34:58, Radka, zhlédnuto: 173x, reakcí celkem: 3Reagovat na příspěvek
-
(06.10.2006 09:04:45, Radek) Excel umí vyjádřit datum jako číslo vyjadřující pořadí dne od 1.1.1900 (uděláš odkaz na buňku s datumem a té odkazující buňce pak dáš formát - buňky - číslo. Datum narození normálně musíš napsat, pro aktuální den napíšeš funkci =DNES() a zobrazí se dnešní datum. Jakmile získáš ty dvě čísla, odečteš je od sebe a máš počet dní. Můžeš pak ověřit správnost tím že výsledek vydělíš číslem 365 a měla bys zjistit kolik je to v rocích (a řekneš jo, to je ok). Přikládám soubor. Zdar reagovat zde
-
(06.10.2006 19:07:12, Radka) Radku, díky za radu ohledně Excelu. Zkoušku jsem dělala dnes v 7:10, takže tvoji radu jsem nestihla. Naštěstí jsem ale tenhle příklad nedostala. Mám za jedna a jdu slavit.
Ještě jednou dík. reagovat zde -
Podobné příspěvky:
- Prosím o radu - Přijímačky, přípravné kurzy
- MOC PROSÍM O RADU - Ostatní
- PROSÍM O RADU - Ostatní
- Podadíte mi prosím? - Ostatní
- Příklad Mikroekonomie - prosím o radu - Ostatní
- Poraďte prosím kam na vysokou - Výběr vysoké školy
- Prosim o radu - vejška 26+ - Informace o studiu
- Internet - Excel - Ostatní
- PROSÍM O RADU !!!!! - Přijímačky, přípravné kurzy
- Prosim taky o radu.. - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.10.2024 21:03:34.