Dálkové studium - obor pedagogiky...

← Všechna témata Kategorie: Výběr vysoké školy 2 reakce 5495 přečtení
Michala13.12.2011 20:03
Dobrý den, jsem na MD a už asi tři roky se rozhoduji, zda mám jít na VŠ. Chci určitě nastoupit a studovat VŠ ale nevím jaký obor přesně, a také jak to chodí s dálkovým studiem?? Slyšela jsem že třeba na UJEP je třeba každý týden dojíždět na přednášky a prý se nedá dálkové zvládat, jsem z Děčína, ale nebyl by pro mě problém dojíždět třeba do Prahy, pokud by to tedy nebylo každý týden, chtěla bych studovat obor z pedagogiky, abych mohla dělat vychovatelku na ZŠ, nebo vést zájmové kroužky, popřípadě dělat napři. Mistrovou, můžete mi prosím poradit jak vybírat školu, na co se zaměřit a tak? Děkuji moc M.

Telefon: 775866734

Email: E-mail
  • Merklová Jana02.04.2013 13:43
    Dobrý den, chci vás poprosit o informaci ohledně dálkového studia. Chtěla bych dělat mistrovou. Mám potravinářskou školu v Pce. Jaké další vzdělání potřebuji. Bydlím v Pardubicích. Moc děkuji za odpověd.

S pozdravem Merklová

Email: E-mail
    • anonys02.04.2013 16:24
      Dobry den, nejlepe bude informovat se u zamestnavatele, ten rekne konkretni podminky pro prijeti (kvalifikaci) na tu danou pozici. Pokud chcete pracovat s detmi a ucit je, je VS (obor pedagogika) vhodna. Obory jsou hlavne na pedagogickych fakultach a na filosofickych fakultach.

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 16.09.2026 14:03:47.