náhodně jsem se o téhle stránce dozvěděla, je moc užitečná a předem děkuji vám všem za jakoukoliv odpověď [

Dělala jsem různé přijímačky na VŠ , dostala jsem se na různé fakulty, teď jak jsou ty možnosti více , tak opravdu nevím , kterou fakultu bych si měla vybrat.
Mám ve výběru 4 školy:
1.ZČU- ZČU-obor management a ekonomické zřízení podniku
2.VŠE Praha- fakulta finance a učetnictví-obor Finance
3.VŠE-fakulta mezinárodních vztahů-obor Mezinárodní Obchod
4.VŠE-fakulta podnikohospodářská-obor Podniková ekonomika a management
Koukala jsem na profilové předměty a musím si říct, že mě by zajímal nejvíc Mezinárodní Obchod , ale jsem z gymplu , s jazyky jsme ve škole moc nedělali.Moje slabina je Francouzština, to umím jenom základní věci
Pak finance to taky není špatná volba, matematika by mně nevadila, ale prý že studium na financi je nejtěžší ze všech oborů VŠE??.Studium není až tak zajímavé jako na mezinárodní obchod.
Kterou fakultu si myslíte, že je nejlepší vzhledem k uplatnění po studiu? (pracovní nabídky pro Mezinár.obchod moc nejsou??)
Mě by zajímalo také, jestli vyhodí hodně lidí z ekonomické školy? konkrétně na VŠE Praha
.
Jestli budu pilně studovat, bude to stačit na to studium na VŠ nebo tam musím být jako nějaký genius , abych to zvládla?
Slyšela jsem hodně , že na těchle školách je hodně jedinců, kt se dostali k 3.ročníku ,ale jsou normálně vyhozeni []
prosím prosím , jestli je tu někdo ,kdo sem nechce psát , kontaktujte mě na email fulerensseznamcz
moc vám děkuji

Email: fulerensseznamcz