ahojte lidicky, nastupuju do prvaku na FF UK (anglistika amerikanistika) a jsem uplne zmatena ze sestavovani rozvrhu...kde se daji sehnat infomrace o vypsanych kurzech a o tom, co si clovek vubec muze a musi zvolit? A da se zacit studovat treti jazyk (pochopila jsem z toho, ze druhy je povinny?) uplne od zacatku? Nejnizsi uroven co jsme nekde zacla, je mirne pokrocily (at uz v NJ nebo SP), mate s tim nekdo zkusenosti? diky za help
Pomoc s rozvrhem na Filde
31.08.2006 21:51:17, Petra, zhlédnuto: 343x, reakcí celkem: 8Reagovat na příspěvek
-
(02.09.2006 21:34:51, Miru) petro,jsem na tom uplne stejne...zakladem je podle me karolinka,kde najdes studijni plan AA,jsou tam napsane jak povinne, tak i povinne volitelne predmety,ktere se vypisuji pro letosek...ale tohle je tak vsechno,co vim reagovat zde
-
(02.09.2006 22:14:35, Petra) A povedlo se ti sehnat Karolinku 06/07? Ja mam doma jen tu lonskou, coz asi stejne nevadi, ale docela rada bych mluvila s nekym, kdo uz vi co a jak...Nechci si vybrat neco, co bude semestralni utrpeni
no, good luck, budeme to potrebovat reagovat zde -
(02.09.2006 22:48:10, Miru) Jj,da se koupit na hlavni budove fakulty je takovy knihkupectvi.Teda mela by byt i na webu,podle jejich slov koncem srpna ehm,ehm No to ja taky,aby treba poradili,na co je velkej naval,kdo je dobrej a na koho si dat pozor a tak,uz jsem sem jednou psala,ale nikdo se neozval,tak treba si "tebe" nekdo vsimne
reagovat zde -
(06.09.2006 15:49:08, Miru) Nevis nahodou,jestli studenti AA nemaji nejake svoje stranky? reagovat zde
-
(12.09.2006 13:54:07, Petra) o studentskych strankach nic nevim, ale katedra AA ma http://uaa.ff.cuni.cz. Vcera jsem byla na zapise a ne ze bych toho o studiu vedela o moc vic... reagovat zde
-
(12.09.2006 21:28:16, Miru) Jj o strankach katedry vim,ale ty mi moc nepomohly a zapis uz vubec ne...bylo to vsechno ve stylu "zjistete si vsechno sami a kdyz neco nebudete vedet,tak za nama nechodte"..hm hezky n reagovat zde
(01.07.2007 12:51:05, jitka) ahoj, chystám se přihlásit příští šk. rok na . nemám téměř žádné informace. najde se dobrá duše, která mi napíše, co je potřeba, zkušenosti, přijímačky, ...?? díky reagovat zde
Email: el.ucentrumcz -
(01.07.2007 13:03:14, jitka) tak ještě jednou chystám se přihlásit příští šk. rok na ff anglistika - amerikanistika. nemám téměř žádné informace. najde se dobrá duše, která mi napíše, co je potřeba, zkušenosti, přijímačky, ...?? díky reagovat zde
Email: el.ucentrumcz
Podobné příspěvky:
- POMOC!! - Ostatní
- pomoc - Přijímačky, přípravné kurzy
- Pomoc ... - Informace o studiu
- Pomoc - Ostatní
- Pomoc - Ostatní
- Pomoc - Slezská univerzita v Opavě
- Právo UK prosím pomoc! - Ostatní
- Pomoc - Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
- potřebuji pomoc s překladem do RJ - Ostatní
- Prosím o pomoc - Informace o studiu
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 21.01.2025 23:05:14.