Prijimacky: Mezinarodni politika a diplomacie

-
(30.07.2010 11:25:59, Lucka) Ja ted skoncila bakalare.....nasla jsem na webu tohle, nepomohlo by? http://fmv.vse.cz/pro-zajemce-o-studium/navazuji-magisterske-studium/okruhy-obor-mezinarodni-politik a-a-diplomacie/ Co se tyka konkretneji, bohuzel po nas na bakalari chteli umet v podstate cele dejiny sveta (doporucuji knihu od Veseleho-Dejiny mez. vztahu) a pak vedet soucasnost co se deje ve svete (to mas asi nejlepsi, kdyz si projdes nejake noviny
Jinak nevim, kazdopadne good luck potencionalni spoluzacko
reagovat zde
-
(30.07.2010 13:18:47, Eli) Moc diky za ochotu, i kdyz tyhle webky mam uz projete...Tak to by nebyla takova hruza, ten Vesely byl docela stezejnii u mych statnic (mezin.vztahy na FSS), politiku sleduji....Poradis prosim, jak to vypada s ekonomii? U te vim, co se na prijimacky ucit, ale je to peklo.Snad mi to klapne... reagovat zde
-
(30.07.2010 14:32:17, Lucka) Ekonomie? Ojoj, tak to ti moc neporadim, my ji meli naposled v prvnim rocniku
V podstate tam mohou asi dat cokoliv z tech knizek...my se museli ucit na zkousku jak grafy, tak vzorecky, nejake vypocty, teorii... Ale da se to, kdyz si projdes tak 3x ty ucebnice zaklady mikro a makro, tak se to snad da, snad tam zadne chytaky davat nebudou
reagovat zde
-
(01.08.2010 10:25:58, Eli) No snad ne. Mam ted docela problem se vubec dostat k te povinne literature na mikro a makro, vsudepo knihovnach je to pujcene a rezervovane nejmin ctvrt roku dopredu.Tak snad se to aspon nekde prodava...Ty pujdes ted dal na navazujici? reagovat zde
-
(01.08.2010 16:38:55, Lucka) Jojo, jdu dal, ostatne jako vetsina spoluzaku z bakalare, celkem mne to bavi
Hm, s tou ekonomii mne jeste napada, pokud chces, mohu ti mailem poslat nejake materialy co mam v pocitaci z prednasek, takze by tam melo byt vsechno co v tech ucebnicich.. reagovat zde
-
(01.08.2010 20:01:35, Eli) To bych byla moc rada! Uz ted diky....Muj mail je zahorska.helenaseznamcz. A ty jdes primo na ten obor "MP a diplomacie"? To jsem zvedava,kolik je tam volnych mist v ramci prijimacek, kdyz bakalare z VSE berou bez nich...No, snad budu mit sanci. reagovat zde
-
(06.08.2010 14:13:52, skol) Ahoj, místa by mělo bejt dostatek - vemou ty, co napsali všechny čtyři testy na min. 50 %. Problém je, že se to povede docela minimu lidí. Problémem je právě ekonomie. Někde jsem četla, že absolventi z jinejch škol maj problémy se na navazující magisterský (jakýkoli) na VŠE dostat. Uvidíme, za 14 dní se to dovíme.
reagovat zde
-
-
-
-
-
-
-
-
(28.04.2011 10:28:50, Marťa) Ahoj,
řeším podobný problém, ráda bych se dostala na Mezinárodní politkku a diplomacii na vše, nevím z čeho je nejlepší se na přijímačky připravovat. Vím, že reaguju na celkem starý příspěvek, ale kdybys mi mohla napsat, jestli jsi se dostala, jak těžké se ti zdály přijímačky a z čeho jsi se připravovala. Byla bych moc ráda...Děkuju reagovat zde
Email: mautinacentrumcz-
(04.06.2011 14:18:09, zuzza) řekla bych, že nejlepší je zjistit si na někoho, kdo studoval bakaláře, kontakt a poprosit ho o materiál z přednášek, to je podle mě nejlepší příprava... Já teď končím bakaláře, takže pokud chceš nějaké info, napiš mi na zuzka.petranovaseznamcz reagovat zde
-
-
-
(24.06.2011 21:29:39, Michaela) ahojky... jestli jste byli přijati na FMV, navštivte prosím tuhle skupinu
ať se poznáme
reagovat zde
Web: http://www.facebook.com/pages/V%C5%A0E-FMV-2011-2014-Bc/124720967611662?sk=wall -
(05.05.2012 18:50:16, Lenka) Ahojky,
řeším úplně ten samý problém. V srpnu se chystám na příjmačky na magisterský obor Mezinárodní politika a diplomacii a zajímalo by mě jak se na testy, hlavně na ekonomii, co nejlépe připravit. Nemáte někdo nějakou radu? předem moc děkuji za radureagovat zde
Email: lenka.vesela.lvsgmailcom
Podobné příspěvky:
- Mezinárodní obchod nebo diplomacie? - Výběr vysoké školy
- otazky na VŠE FMV Mezinarodni studia a diplomacie - Vysoká škola ekonomická v Praze
- MEZINÁRODNÍ A REGIONÁLNÍ VZTAHY V PRŮMYSLOVÉM VLASTNICTVÍ (navazující Mgr.) - Metropolitní Univerzita Praha, o.p.s.
- VŠE - Arts Management vs. Mezinárodní vztahy a diplomacie - Výběr vysoké školy
- Navazující magisterské studium mezinárodní obchod - Vysoká škola ekonomická v Praze
- evropská agrární diplomacie - czu - Ostatní
- FMV VSE - diplomacie - Informace o studiu
- Diplomacie, ekonomka - Přijímačky, přípravné kurzy
- UK Sociologie a sociální politika vs. Politologie a mezinárodní vztahy?? - Univerzita Karlova
- Prosím o radu - právo, psychologie, nebo mezinárodní vztahy??! - Výběr vysoké školy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 14.02.2025 10:19:30.