Psychologie

-
(24.09.2009 15:09:42, Natalie) Ahoj,
budu nabizet mensi prirucku, ktera obsahuje zakladni informace ohledne prijimacich zkousek na psychologii. Jelikoz neco takoveho na trhu chybi a z vlastni zkusenosti vim, ze mnoho studentu nema vubec predstavu, co na ruznych skolach u prijimacek vyzaduji a kde se na to pripravit, rozhodla jsem se me zkusenosti sepsat. V pripade zajmu me kontaktuj. Natalie Scetinkinova xscen01seznamcz reagovat zde
Email: xscen01seznamcz -
-
(19.02.2010 00:17:59, Jarčina) nazdar, já studuju psychologii na Univerzitě Karlově v Praze. Jsem tam první rok a je to tam bezva. Sice je výuka často stereotypní, ale co... Dva roky jsem se zkoušela dostat do Olomouce na UPOL a do Brna. No UPOL - asi jsem jim nesedla u pohovoru, říká se, že se tam místa dědí...protekce... V Brně jsem pokaždé vylítla kvůli malému percentilu z testu stud. předpokladů. Na tenhle test se nedá naučit. Absolvovala jsem předtím čtyři kurzy u agentur, přípravný kurzy. Sežere to prachy a výsledek na nic. Prostě kdo má problémy s logikou (jako já) a říká o sobě, že na ni antitalent, tak ať do Brna neleze. Nejde a nedá se fakt na tohle připravit. A nevěř povídačkám, že se do Brna dostanou lidi snadno, vzhledem k tomu, kolik tisíc lidí se každoročně na psychologii hlásí, není šance, kór, když jsou tam tak trapný přijímačkový testy. Hned na začátku je trapnej a těžkej test. Není možný ho zvládnout. A když ho nezvládneš, tak už oborovej z psychologie nemáš právo psát, protože se škola vyřadila. To jsou už lepší SCIO v Olomouci. Ale stejně nedám dopustit na UK. Tak je vysoká šance na přijmutí, vlastně 90% pro lidi, kteří se opravdu učili k přijímačkám. Taky tam berou i lidi hned po škole. Hlavně si prostuduj Psychologii od Atkinsonový. Tu jsem probrala a vzali mě do Prahy. Tak se měj pěkně, držím palce. J. reagovat zde
-
(19.02.2010 00:34:37, Jarčina) Jo a nemám na mysli obyčejnou logiku. V počítačových testech TSP nejde o obyčejnou logiku ale "odbornou" logiku. Je to suchá hrůza, která nejde logicky odvodit, i když to má být logika. Ve stresu je přemýšlení nad např. matematickými otázkami TSP nemožný a bezúspěšný. reagovat zde
-
Podobné příspěvky:
- Kombinované studium na ICV Psychologie na UP - Informace o studiu
- psychologie - Ostatní
- informace o psychologie - Ostatní
- Psychologie - Ostatní
- Psychologie - kombinovaně - Přijímačky, přípravné kurzy
- Psychologie UK - Přijímačky, přípravné kurzy
- Nmgr. Psychologie Pedf UK x FSS MUNI - Výběr vysoké školy
- PEVŠ - Studium PSYCHOLOGIE - Panevropská vysoká škola
- PSYCHOLOGIE - Univerzita Palackého v Olomouci
- studium psychologie - Ostravská univerzita
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 24.04.2025 12:39:44.