Ahojky. Vím, že můj dotaz je asi velmi opožněný a nebo přehněně předběžný. Slíbila jsem kamarádce v následujícím roce pomoc s přípravou na přijímací zkoušky na psychologii (bude se hlásit na akademický rok 2012/2013). Říkám si, když už se budu s ní připravovat, proč to také nezkusit. Nechci už do denního studia. Koukala jsem, že kombinovaně jde studovat psychologie v Brně a Olomouci (kamarádka chce zkusit také tyto školy prezenčně+další). Koukala jsem na Brno a otevírá kombinované studium jednou za dva roky. Pochopila jsem správně, že letos nebyl otevíraný tento typ studia? Je tedy pravděpodobnost, že kombinované studiu bude v Brně otevírané v následujícím akademickém roce? (je mi jedno, jestli to bude 3-leté a nebo 5-leté studium), potřebuji kombinovanou formu. Případně kdyby mi mohl někdo dát informace, jak se na přijímačky připravit (Brno i Olomouc) či jestli i další školy povolují kombinované studiu (psychologie nebo v kombinace speciální pedagogika, pedagogika, poradenství, atd.). Díky. Za jakékoliv rady. Přivítám i odkazy, kde je možné sehnat informace jak se na přijímačky připravit (doporučená literatura - našla jsem literaturu pouze na FF UK, co k písemným testům, co k oborovým zkouškám, kde je ideální mít praxi, atd.). Případně nározy studentů, kteří již tyto obory studují, zda doporučují či nikoliv. Díky všem za pomoc.
Email: EliskaSommerovaseznamcz
Psychologie - kombinovaně

-
(25.07.2011 12:57:38, Ludek) Ahoj Elis, taky uvažuju o tom, že bych zkusil přijímačky na MU v Brně na psychologii dálkově příští rok 2012. Vzhledem k tomu, že jsem už studoval informatiku, ale nedostudoval jsem a psychologie mě vždycky bavila a fascinovala, tak jsem se tak nějak rozhodl, že zkusím štěstí. Někde na netu jsem pochytil tuto informaci "Dobrý den,
v roce 2011 se kombinovaná forma studia psychologie na FF MU neotevírá. Do KS se přijímají studenti vždy každý druhý rok (tj. nejblíže v r. 2012).
S pozdravem
Alena Slezáčková" takže by se KS mělo v příštím roce otevírat.
Už bych chtěl začít s nějakou přípravou (projíždět si TSP a biologii a další věci). Nějaké starší tspčka mám, ale to je asi tak všechno. A už jsi zjistila, co chtějí za literaturu atp.? Z knížek mám Atkinsonovou a možná ještě nějaké v el. podobě. Kdyby jsi byla ochotna se navzájem podporovat a tak, dej vědět. Díky. reagovat zde-
(25.07.2011 19:00:38, Elis) Ahoj Luďku.
Psala jsem reakci k Tvému příspěvku. Vzájemné podpoře se nebráním. reagovat zde -
(07.08.2011 17:28:36, Aneta) Ahoj,uveď email Luďku,ať se můžem podpořit ;-) reagovat zde
Email: enuska99seznamcz
-
-
(06.03.2013 00:35:21, Míla Bc. psycholog) Chtěl bych napsat,že fakulta sociálních studií v brně není dobrá volba pro lidi,co chtějí fakt dělat psychologa. Na psychologa bakalář nestačí,a dodělat si magistra - to je těžký se dostat na dvouletej obor. V Praze tě nevezmou,když nemáš předchozí psychologii na UK. V Brně je mizérie, že sama garantka říká,že pro studenty z jejich fakulty je ohromně těžký dostat se na pokračování (2 roky navaz.mag.). Chci na toto upozornit, aby vám to nebylo líto,až vystudujete v Brně bakaláře (třeba se tam dostanete na nějakou kombinaci na FSS),ale pak budete nadávat nebo plakat... Hodně štěstí, Míla reagovat zde
Podobné příspěvky:
- MU Brno - Psychologie (KS) - zkušenosti, poznatky atd? - Masarykova univerzita
- kombinované studium na UTB Zlín fame - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
- Studium psychologie v Olomouci - Informace o studiu
- Příjímačky ke studiu psychologie - Přijímačky, přípravné kurzy
- UTB(marketingová komunikace)kombinovaně/prezenčně? - Informace o studiu
- Studium psychologie prezencne po 26 - Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o.
- Kombinované studium na ICV Psychologie na UP - Informace o studiu
- UJEP - FSE (kombinované studium) - Informace o studiu
- managment, marketing - kombinovaně? - Ostatní
- kombinované studium psychologie na UP - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 27.04.2025 14:03:22.