Ahoj, byla jsem letos přijata na ČZU na ITS a chci se zeptat, jestli někdo nevíte, jak tam probíhá sudium? Jaká je studijní úmrtnost a jak moc je tato škola technicky zaměřená? Vím, že jsou tam předměty typu matematika a fyzika, je těžké je zvládnout? Slyšela jsem, že už od druhého ročníku je výuka v angličtině, je to pravda? Je tam běhěm studia kvalitní výuka angličtiny, aby člověk pak mohl studium zvládnout? Jsem z humanitního gymnázia, zajímá mě biologie, ale bojím se, že technické předměty pro mě budou problém. Prý jsou tam i docela vstřícní kantoři. Můžete mi někdo odpovědět? Díky moc.
Email: helca_lcentrumcz
Institut tropů a subtropů
16.06.2009 11:57:17, helena, zhlédnuto: 846x, reakcí celkem: 3Reagovat na příspěvek
-
(19.06.2009 08:07:49, Iv) A jak víš, že jsi přijatá? Vždyť ještě není stanoveno, kolik procent potřebuješ na přijetí.. reagovat zde
-
(19.06.2009 15:03:59, helena) Ano vím, přišel mi včera i dopis. Víš něco o téhle fakultě? reagovat zde
Email: helca_lcentrumcz
-
-
(01.12.2009 21:23:02, Friend_one) Tento obor jsem studoval, a můsím se přiznat že nedostudoval, obtížnost jednotlivých předmětů možná není vysoká ale dohromady vám daj co proto. Myslím že kombinace matiky, fyziky a chemie je dost náročná - a to už v 1. ročníku zimního semestru. A pak obtížnost jenom stoupá, od druhého semestru přibude biochemie a další věci. Takže pokud nejste technického směru přívrženec tak na tenhle obor raději nechoďte. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Institut tropů a subtropů na ČZU - Ostatní
- čzu - institut tropů a subtropů - Ostatní
- ČZU - Institut tropů a subtropů - Ostatní
- cevro institut - Informace o studiu
- CEVRO Institut - Zkušenosti + Info - CEVRO Institut, z. ú.
- Vysoká škola realitní - Institut Franka Dysona - Výběr vysoké školy
- MBA na Business Institut a nebo Central European Management Institute - Výběr vysoké školy
- BBA - Závěrečná zkouška (Business Institut) - Informace o studiu
- Institut mezioborových studií Brno - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
- Bankovni institut - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 03.12.2024 06:15:04.