Ahojky.Chtěla bych poradit.Mám zájem studovat neco jako rehabilitační sestru nabo fyzioterapeuta.Mohli byste mi prosim poskytnout nějaké informace,kde se to studuje,jaká je perspektiva přijetí a názory těch kdo uz na škole jsou?Popřípadě internetové stránky s podrobnostmi.Byla bych vám moc vděčná. Moc mi to pomůže.Předem díky
Email: splichalova8seznamcz
Jít či nejít...?
05.05.2009 13:33:28, mikisek, zhlédnuto: 783x, reakcí celkem: 11Reagovat na příspěvek
-
(05.05.2009 17:11:36, potvora) Ahoj, rehabilitační sestra už dnes jako obor neexistuje, můžeš studovat pouze fyzioterapii na VŠ. V Praze (1,2,3,LF + FTVS), Brně, Olomouci, Plzni, Teplicích. Možná i jinde, ale v těhle městech 100% Je to hezký obor, co vím, tak náročnost se liší škola od školy. Šance na přijetí se pohybuje tak kolem 10%. Studium je rozdělené na bc a navazující Mgr. Jestli máš ještě nějaké otázky, klidně napiš reagovat zde
Email: potvora1gmailcom-
-
(06.05.2009 20:27:46, potvora) Protože se průměrně hlásí kolem 250 - 300 lidí a nabírá se obvykle 25-30, na FTVS berou tuším 60, ale zas se tam hlásí víc lidí... reagovat zde
(07.05.2009 07:51:52, mikiska) Nevim ale slysela jsem,ze neni zas tak tezký se tam dostat.Co myslíš,je lepší se tam hlásit z gymplu nebo ze zdrávky? reagovat zde
-
(07.05.2009 08:36:18, potvora) Já jsem se hlásila z gymplu. Přijímačky jsou obvykle kombinací biologie, chemie a fyziky, takže ze zdrávky se asi člověk musí dost věcí doučit.
Jinak si myslím, že není úplně jednoduchý se dostat, ty počty jsou takový jaký jsou. A to i na navazující magisterský studium, který teďka řeším reagovat zde
(15.05.2009 12:41:49, mikiska) a můžu se tě zeptat z čeho přesně ses učila? Na co se nejvíc zaměřit a co nepodcenit?nějaký knížky nebo tak..? reagovat zde
-
(15.05.2009 14:48:51, potvora) no, potřebuješ umět celou středoškolskou chemii, fyziku a biologii. Na chemii mi stačilo Odmaturj z chemie, fyziku jsem se učila z Fyzika pro gymnázia - je toho spousta dílů...a biologii jsem se učila částečně z Nového přehledu biologie, z biologie pro gymnázia a z biologie v kostce. Asi nemusíš tak moc umět botaniku, naopak genetiku a člověka se vyplatí umět. 1. a 2. LF prodávají modelové otázky, docela stojí za to se do toho podívat a naučit se je; na 1. LF je nutnost je umět všechny a nazpaměť, pokud se chceš dostat. Jo, FTVS ty testy prodává taky, tam se ještě dělají přijímačky z jazyka - docela těžký. reagovat zde
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
(13.08.2009 18:15:32, ludus) Bakalarsky obor fyzioterapie se od roku 2009/10 otevira poprve na LF i v Hradci Kralove. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Jít či nejít na vysokou? Výhody a nevýhody - Výběr vysoké školy
- Proč nejít studovat VŠCHT, názor, hodnocení, studium - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.09.2024 09:58:48.