zdarec nevíte někdo jestli si budem sestavovat rozvrh ještě před zápisem (do 1. semestru)??
PRF UK kdy se bude dělat rozvrh?
28.06.2008 13:23:02, whoodoo, zhlédnuto: 2044x, reakcí celkem: 16Reagovat na příspěvek
-
-
(29.06.2008 11:48:59, Tereza) Cau ne nebudete vse se dozvis az pri zapisu.Vim to protože uz tam budu 2.rok reagovat zde
Email: kucerovaterseznamcz -
(02.07.2008 13:14:30, whoodoo) Děkuju a můžu se ještě zeptat v kolika dnech máš výuku a jak dlouho? reagovat zde
-
(02.07.2008 13:44:10, Tereza) V zimní jsem měla každy neco a v letním jsem měla i 2dny v tydnu nic. Záleží taky jak budeš na přednášky docházet. Ja jsem na žadné neměla 100% účast a zkoušky mám kromě 1 všechny.
A jaky mas obor?? - ja jsem ekologická a evolucní biologie reagovat zde -
(02.07.2008 22:41:11, Tereza) Jeeeee. Ja se moc omlouvam ja tam prehlidla, ze tam neni hacek. Vubec mi to nedoslo.
Beru vse zpet, co jsem napsala. To platilo pro Přf.
No jo, blondyna no reagovat zde
(02.07.2008 22:41:11, Tereza) Jeeeee. Ja se moc omlouvam ja tam prehlidla, ze tam neni hacek. Vubec mi to nedoslo.
Beru vse zpet, co jsem napsala. To platilo pro Přf.
No jo, blondyna no reagovat zde
(02.07.2008 23:34:08, Eqw) Tereza: v klidu, reagovala jsi správně Zkratka právnické totiž není PRF, ale PF reagovat zde
-
-
(03.07.2008 09:31:54, Eqw) Evik: v doméně je sice z nějakého prapodivného důvodu PRF, ale užívá se PF viz např. http://www.prf.cuni.cz/deska/index.php reagovat zde
-
(03.07.2008 17:29:30, honzk) já myslim ze podstatnejsi nez zkratka je ten dotaz me by to totiz taky zajimalo...tak vi to nekdo prosiiim? reagovat zde
-
-
(03.07.2008 18:58:35, Bára) Základná rozvrh (časy, ale bez konkrétních pedagogů) je už na internetu (dostaneš se tam z webu prf - sekce magisterské studium) reagovat zde
-
(03.07.2008 22:36:51, Eqw) honzk: odpověď na dotaz je hned jako první odpověď úplně nahoře reagovat zde
-
(04.07.2008 12:42:59, honzk) tak jsem koukal na ten rozvrh a můžu se zeptat co znamenaj ty jednotlivý barvy??diky reagovat zde
-
(04.07.2008 13:55:19, Bára) Barvy??? Pokud koukáš na Prahu PF UK, tak tam jsou tučně psané přednášky a kurzivou semináře. Víc nic tam za info není, barvy nech být :-) reagovat zde
-
(04.07.2008 17:06:08, Eqw) Tmavě modrá = přednášky, světle modrá = semináře každý týden, tyrkysová = semináře jednou za dva týdny reagovat zde
Podobné příspěvky:
- rozvrh Provoz a ekonomika czu - Ostatní
- rozvrh zču ff - Ostatní
- Rozvrh - Ostatní
- Rozvrh a zápis předmětů na UK. - Ostatní
- Rozvrh - Západočeská univerzita v Plzni
- Nevím, co dělat :( - Výběr vysoké školy
- Rozvrh - Západočeská univerzita v Plzni
- Rozvrh PEF - kombinované 1.ročník - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Rozvrh - Česká zemědělská univerzita v Praze
- rozvrh na UPOL - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.09.2024 09:58:48.