Ahojky, můžete mi prosím poradit, kde najdu rozvrh nebo harmonogram pro první ročníky kombinovaného studia. Protože ať koukám na hrocha, studenta a podle návodu studijního oddělení, tak bohužel rozvrh nikde k nalezení.
Díky moc.
Rozvrh PEF - kombinované 1.ročník
13.09.2010 10:56:57, Lily, zhlédnuto: 1694x, reakcí celkem: 3Reagovat na příspěvek
-
(16.09.2010 10:06:23, smoula.modry) Ahoj, já mám sice denní, ale podle mě to bude stejný.. Takže:
1) hroch.czu.cz
2) ROZVRH NG
3) Studenti (nahoře v zelené lištičce)
4) a teď už jenom doplňuješ..
Tak doufám, že ti to pomůže reagovat zde
Email: smoula.modryemailcz -
(16.09.2010 13:12:19, lily) Bohužel to jsem taky zkoušela, ale nevyleze nic, jen pro denní studium, ale přesto díky reagovat zde
-
(21.09.2010 13:00:58, šolim) Ještě není a bude pevný, cca ve středu 22.9.2010, na stránkách s el.přihláškou na serveru pef.czu.cz-přihlásíš se na odkazu číslem tvé přihlášky a r.číslem. Po zobrazení údajů tam budeš mít login do Hrocha, Badisu atd., ale ještě tam není nic (jen hláška, že ještě nejsi zapsaná) reagovat zde
-
Podobné příspěvky:
- PEF - Provoz a ekonomika kombinovaně - rozvrh hodin??? - Česká zemědělská univerzita v Praze
- rozvrh Provoz a ekonomika czu - Ostatní
- rozvrh Provoz a ekonomika czu - Ostatní
- Zápis předmětů STAG olomouc první ročník - Ostatní
- Rozvrh - Západočeská univerzita v Plzni
- rozvrh na UPOL - Ostatní
- Rozvrh - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Rozvrh hodin na opf v Karvine - Ostatní
- Rozvrh - Ostatní
- Kombinované studium na ČZU - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 02.12.2024 11:56:02.