(13.05.2008 19:24:32, Lenka)
Ahoj holky, já jsem maturovala už loni a za 4 bohužel jsem šla na ekonomku, která mě opravdu nebaví a nedokážu se představit, že bych tam byla ještě pár let okrajově tam máme i právo a to mě opravdu zaujalo, takže jsem se rozhodla, že to taky letos zkusím do Prahy. Udělala jsem si během roku taky dva jazykové certifikáty (angličtina a španělština). Na přijímačky se připravuju pravidelně už asi půl roku - sehnala jsem si starší varianty testů a každý týden si alespoň dva testy udělám a taky šprtám ZSV - psychologii, politologii, sociologii, právo (aspoň že tu ekonomii nemusím) a také dějepis - už od pravěku, ale větší důraz kladu na novější dějiny a hlavně 20. století. Učím se různé souvislosti, ale hlavně zajímavosti, výpečky, chytáky a tak podobně, však určitě víte co tam bylo loni

no a ještě šprtám integraci - takovéty různé organizace jako EU, ES, NATO, RVHP, APEC, EURATOM, ESUO, WTO, ESVO...kdy vznikly, jak, proč, členské státy, jaká smlouva byla podepsána a tak podobně, no však to určitě znáte

Jinak teď jsem taky zkoušela OSP a mám 80 bodů, tak uvidíme jaký za to bude percentil, snad to nebude tak hrozné
reagovat zde